Ούτε τα λεφτά, ούτε το κίνητρο: Άλλος είναι ο λόγος που ο Νεϊμάρ φεύγει από την Παρί...
i

© Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Ούτε τα λεφτά, ούτε το κίνητρο: Άλλος είναι ο λόγος που ο Νεϊμάρ φεύγει από την Παρί...

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ και ο λόγος που λέει «αντίο» στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι (μόνο) τα χρήματα...

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ είναι πιο πιθανή από ποτέ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνία με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ έναντι ποσού που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Οι παράγοντες των δύο ομάδων είναι πεπεισμένοι ότι η μεταγραφή θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι νωρίς το απόγευμα έλειπε το τελικό «ναι» από τον διεθνή Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη L' Equipe, απάντησε θετικά σε μία τρομερή πρόταση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, έχει συμφωνία με τον σύλλογο της Αλ Χιλάλ, στη Σαουδική Αραβία, για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου έναντι ποσού μεγαλύτερου των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία, οι Άραβες προσφέρουν στον Βραζιλιάνο άσο συμβόλαιο έως το 2025 (έως εκείνο το καλοκαίρι ήταν και η δέσμευσή του με τους Παριζιάνους), αλλά υπάρχει προοπτική επέκτασης.

Ο παίκτης έχει δελεαστεί από το πλάνο της Σαουδικής Αραβίας και από το μυθικό ποσό που θα βάλει στις τσέπες του (160 εκατ. ευρώ συνολικά για διετές συμβόλαιο), αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι μόνο αυτά που τον έκαναν να περάσει την πόρτα της εξόδου από τη γαλλική ομάδα, στην οποία πρόσφατα είχε δηλώσει πως θα παρέμενε και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Έπαιξε ρόλο ο Εμπαπέ στην αποχώρηση του Νεϊμάρ;

Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Είναι αρκετά πιθανό ο Κιλιάν Εμπαπέ έμμεσα να έχει βάλει το χεράκι του ώστε ο Νεϊμάρ να είναι μια ανάσα από το να αποτελέσει παρελθόν από τους Παριζιάνους. Κάτι το οποίο έμοιαζε να είναι μια απλή φήμη, αρχίζει να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πραγματικότητα. Πάμε όμως να δούμε τα πράγματα αναλυτικά...

Εδώ και καιρό, αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού υποστήριζαν ότι η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και πως δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Οι ίδιοι οι σούπερ σταρ θέλησαν να διαψεύσουν αυτούς τους ισχυρισμούς, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έπεισαν και πολύ.

Πρώτα ο Μέσι έφυγε για το Μαϊάμι και τώρα ο Νεϊμάρ πάει προς Αραβία μεριά. Μάλιστα, όλα αυτά υπό ένα κλίμα εικασιών ότι ο Εμπαπέ έχει κάποια σχέση με αυτές τις εξόδους. Εικασίες οι οποίες φαίνεται να βρίσκουν σύμφωνο τον Νεϊμάρ, που έκανε like σε δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για τις απαιτήσεις του Γάλλου επιθετικού ώστε να παραμείνει στο κλαμπ.

Το κείμενο της ανάρτησης αναφέρει: «Διαμάχη: Το περασμένο καλοκαίρι, ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε στην Παρί ότι δεν υπήρχε χώρος για αυτόν και τον Νεϊμάρ στην ίδια ομάδα. Κατά σύμπτωση, την ημέρα που ουσιαστικά ανακοινώθηκε ο Νεϊμάρ από την Αλ Χιλάλ, ο Εμπαπέ είναι και πάλι πολύ χαρούμενος».

Το like του Νεϊμάρ στο εν λόγω δημοσίευμα έβαλε φωτιά στον κόσμο των social media και το σενάριο να έχει παίξει ρόλο ο Εμπαπέ στην αποχώρηση του Βραζιλιάνου σταρ από τη γαλλική ομάδα πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό.