Είπε το «ναι» ο Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ – Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει για δύο χρόνια και τα 60 εκατ. ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν

Είπε το «ναι» ο Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ – Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει για δύο χρόνια και τα 60 εκατ. ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τσιακλής 17:04 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 13.08.2023

Η Αλ Χιλάλ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και άκουσε τον Νεϊμάρ να λέει «ναι» σε διετές συμβόλαιο για 160 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνία με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ έναντι ποσού που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Οι παράγοντες των δύο ομάδων είναι πεπεισμένοι ότι η μεταγραφή θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι νωρίς το απόγευμα έλειπε το τελικό «ναι» από τον διεθνή Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη L' Equipe, απάντησε θετικά σε μία τρερή πρόταση.

Ο Νεϊμάρ συγκεκριμένα θα εισπράξει 160 εκατ. ευρώ συνολικά για διετές συμβόλαιο! 

Αν δεν υπάρξει νέα ανατροπή, θα απομείνει μόνο ένα μέλος του MNM (Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι) στο Παρίσι αυτή τη σεζόν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει επιτέλους στην Παρί, αλλά ο Νεϊμάρ είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από την πρωτεύουσα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, έχει συμφωνία με τον σύλλογο της Αλ Χιλάλ, στη Σαουδική Αραβία, για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου έναντι ποσού μεγαλύτερου των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία, οι Άραβες προσφέρουν στον Βραζιλιάνο άσο συμβόλαιο έως το 2025 (έως εκείνο το καλοκαίρι ήταν και η δέσμευσή του με τους Παριζιάνους), αλλά υπάρχει προοπτική επέκτασης.

Ο παίκτης έχει δελεαστεί από το πλάνο της Σαουδικής Αραβίας, το περιβάλλον του επίσης και έτσι απάντησε θετικά. Είπε σήμερα το οριστικό «ναι» για την επικύρωση της μεταγραφής κι αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, η μετακίνηση του Νεϊμάρ θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νεϊμάρ έφτασε στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2017, με την ιδιότητα του πιο ακριβού παίκτη στην ιστορία (222 εκατομμύρια ευρώ). Έπαιξε σε 173 παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν και είχε 118 γκολ. Η τελευταία του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Παρί χρονολογείται στις 19 Φεβρουαρίου 2023, όταν τραυματίστηκε στον αστράγαλο κόντρα στη Λιλ.