Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Βεράτι έμειναν εκτός αποστολής για την πρεμιέρα της Παρί

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Βεράτι έμειναν εκτός αποστολής για την πρεμιέρα της Παρί

Κώστας Τσιακλής 14:38 - 12.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισαν να αφήσουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λοριάν τους Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι.

Απών από την πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1 θα είναι οι Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι. Οι τρεις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τη Λοριάν όπως αναμενόταν μετά και τις χθεσινές δηλώσεις (11/08) του προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λοριάν (12/08, 22:00). Από αυτήν θα απουσιάσουν οι Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, ο καθένας για διαφορετικό λόγο βρίσκονται στην πόρτα εξόδου των Παριζιάνων.

Ο μεν Εμπαπέ αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του ενώ ο Νεϊμάρ ζήτησε να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Από την άλλη ο Βεράτι ενημερώθηκε να βρει νέα ομάδα ωστόσο θα φύγει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά η Παρί.

Το ότι έμειναν εκτός από τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής δεν αποτελεί έκπληξη αφού ο Λουίς Ενρίκε προετοίμασε το έδαφος με τις δηλώσεις που είχε κάνει το απόγευμα της Παρασκευής (11/08).

«Οι αποφάσεις μου θα εκφράσουν τη γνώμη μου»

Για τον Εμπαπέ ο Ενρίκε είπε ότι ο ίδιος θέλει να μείνει ο Γάλλος ωστόσο κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. «Είναι ένα θέμα που έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν και το οποίο επιλύθηκε θετικά όταν δεν ήμουν ακόμα εδώ. Ελπίζω να συμβεί όπως στο παρελθόν και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν και ο παίκτης καταλήξουν σε συμφωνία, αυτό είναι εκείνο που θα μου άρεσε. Αλλά δεν υπάρχει κανείς πάνω από τον σύλλογο, η φιλοσοφία είναι πολύ ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο. Όλα όσα εξηγούνται στην πρώτη απάντηση καθορίζουν τη γνώμη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τους Νεϊμάρ και Βεράτι ο Λουίς Ενρίκε είχε αναφέρει: «Παρακολουθήστε τις ενέργειές μου… Δεν θα μοιράζομαι τις συζητήσεις μου με τους παίκτες καθώς είναι ιδιωτικά πράγματα, αλλά θα είμαι προσεκτικός στις αποφάσεις μου. Οι αποφάσεις μου θα εκφράσουν τη γνώμη μου».