Απίστευτο φινάλε και το πρώτο «Χ» στη Ligue 1 ανάμεσα σε Νις και Λιλ

Απίστευτο φινάλε και το πρώτο «Χ» στη Ligue 1 ανάμεσα σε Νις και Λιλ

Sportal newsroom 00:06 - 12.08.2023

Η Νις κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 90+4, όμως η Λιλ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, στο πρώτο παιχνίδι της φετινής Ligue 1.

Ένα απίστευτο φινάλε περιλάμβανε η πρώτη αναμέτρηση της φετινής σεζόν στη Ligue 1, με τη Λιλ να «κλέβει» τη νίκη (εκτός έδρας) από τη Νις λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και έτσι χάρισαν την πρώτη ισοπαλία στη φετινή σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος.

Γκολ στο... παρά πέντε για τη Λιλ

Οι γηπεδούχος μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και πριν περάσουν 20 λεπτά αγώνα έκανε το 1-0, όταν ο Λαμπόρντ υποδέχτηκε μία μπαλιά εντός περιοχής και νίκησε το Σεβαλιέρ. Μάλιστα, στο επόμενο 10λεπτο ακολούθησε για τη Νις ένα ακυρωθέν γκολ (20') και δύο διαμαρτυρίες για πέναλτι (28'). Οι δύο ομάδες εν τέλει πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Ρομάνο: «Είναι αλήθεια! Θέλουν να... χωρίσουν Παρί και Νεϊμάρ» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:43 - 10.08.2023

Ρομάνο: «Είναι αλήθεια! Θέλουν να... χωρίσουν Παρί και Νεϊμάρ» (vid)

Τόσο ο Νεϊμάρ όσο και η Παρί ψάχνουν τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα ο Βραζιλιάνος σταρ όσο το δυνατόν συντομότερα με τον «Νέι» να έχει προσφορές από Σαουδική Αραβία, Αμερική, ενώ η Μπαρτσελόνα το σκέφτεται.

Το μοτίβο της πίεσης των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, εντούτοις όχι στον βαθμό του πρώτου. Μάλιστα, από ένα σημείο και έπειτα η Λιλ ανέκτησε έδαφος και τελικά πήρε την ισοπαλία στο 90+4'. Ο Άνχελ Γκόμες έβγαλε μία σέντρα στην περιοχή, εκεί ο Ντιακιτέ πήρε την κεφαλιά και το 1-1 ήταν γεγονός.