Ρομάνο: «Είναι αλήθεια! Θέλουν να... χωρίσουν Παρί και Νεϊμάρ» (vid)

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jonathan Moscrop/ Getty Images/Ideal Images

Ρομάνο: «Είναι αλήθεια! Θέλουν να... χωρίσουν Παρί και Νεϊμάρ» (vid)

Sportal newsroom 18:43 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 10.08.2023

Τόσο ο Νεϊμάρ όσο και η Παρί ψάχνουν τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα ο Βραζιλιάνος σταρ όσο το δυνατόν συντομότερα με τον «Νέι» να έχει προσφορές από Σαουδική Αραβία, Αμερική, ενώ η Μπαρτσελόνα το σκέφτεται.

Το ξεκαθάρισμα αστέρων στην Παρί συνεχίζεται με τον Νεϊμάρ, πλέον και δια στόματος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανέβασε πως τόσο η ομάδα του Παρισιού όσο και ο 31χρόνος ψάχνουν τρόπο να βρουν λύση για να διακόψουν τη συνεργασία τους όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο Νεϊμάρ έχει φέρει ήδη προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Χιλάλ αλλά και από το MLS.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη ψάχνεται ακόμα για την περίπτωσή του, καθώς αντιμετωπίζει θέματα με το Financial Fair Play και θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να πουλήσει πρώτα κάποιον παίκτη της πριν μπορέσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Η πιο πιθανή περίπτωση αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι του Ανσού Φάτι. Ο Νεϊμάρ βλέποντας τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, να φεύγει από την ομάδα και την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ να μην ξεκαθαρίζει, προφανώς θέλει να φύγει από το ναυάγιο της Παρί, θεωρώντας πως η επόμενη χρονιά θα είναι εξίσου μέτρια.

Η Παρί είναι κινητικότατη στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» έχοντας ήδη αλλάξει προπονητή, φέρνοντας τον Λουίς Ενρίκε στη θέση του τεχνικού αντί του Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο Ισπανός στη διάθεσή του θα έχει τους νεοφερμένους Μάρκο Ασένσιο, Μιλάν Σκρίνιαρ, Γκονσάλο Ράμος, Κανγκ-Ιν Λι, Μάνουελ Ουγκάρτε, Λουκά Ερναντές αλλά και τον Τσάβι Σίμονς, που πήγε δανεικός στη Λειψία.

Η Παρί ξεκινάει τις υποχρεώσεις της αυτό το Σάββατο (12/8) με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Λοριάν.