Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε στον ιδιοκτήτη της Παρί ότι θα παραμείνει και φέτος στο Παρίσι!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε στον ιδιοκτήτη της Παρί ότι θα παραμείνει και φέτος στο Παρίσι!

Μαρία Δαλιάνη • 17:06 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Την απόφαση του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και αυτή την σεζόν μέχρι και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του γνωστοποίησε ο Κιλιάν Εμπαπέ σε συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας με επίκεντρο το μέλλον του.

Το σίριαλ Εμπαπέ φαίνεται να λαμβάνει τέλος, καθώς με απόφαση του ίδιου του παίκτη την οποία γνωστοποίησε σε συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί επιθυμεί να παραμείνει και αυτή την σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν κάτι το οποίο δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ο 24χρονος επιθετικός σε συνάντηση που είχε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφι φαίνεται να του ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει την απόφαση να μείνει και αυτή την σεζόν στην Παρί μέχρι και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Η απόφαση αυτή του Εμπαπέ φαίνεται πως δεν άφησε ευχαριστημένο τον ιδιοκτήτη της ομάδας καθώς, σε ένα πιθανό ενδεχόμενο αποχώρησης του αρχηγού της Γαλλίας το επόμενο καλοκαίρι η Παρί μόνο κερδισμένη δεν θα βγει αφού δεν πρόκειται να λάβει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Εμπαπέ ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον ισχυρό άνδρα της Παρί  ενώ σύμφωνα με την «Parisien» τόνισε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, «Το να παραμείνω στην Παρί είναι η μοναδική μου επιλογή αυτή τη στιγμή» φέρεται να είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφαίρεσε την αφίσα του Εμπαπέ από το γήπεδο και σταμάτησε την πώληση της φανέλας του
LIGUE 1

12:49 - 09.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφαίρεσε την αφίσα του Εμπαπέ από το γήπεδο και σταμάτησε την πώληση της φανέλας του

Η σχέση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Εμπαπέ περνάει... κρίση, ενώ οι πράξεις της γαλλικής ομάδας υποδεικνύουν πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «ξένο σώμα».

Το θέμα Κιλιάν Εμπαπέ είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αυτό το καλοκαίρι αφού για τον Γάλλο διεθνή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο ευρωπαϊκές ομάδες όσο και σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία ωστόσο, ο ίδιος παίκτης από ότι φαίνεται έχει άλλα σχέδια. Στόχος του Κιλιάν Εμπαπέ όπως φαίνεται δεν είναι άλλος από το να πάει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης με τις δύο πλευρές, με βάση όσα γράφονται, να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία. Έτσι, ο 24χρονος επιθετικός θα καταφέρει να εισπράξει και το μπόνους μεταγραφής αλλά και τα χρήματα του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου που είχε υπογράψει την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Πάντως, ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά και την όλη στάση του φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Λουίς Ενρίκε.