Στάθηκε άτυχος ο Κουρτουά: Έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει μεγάλο μέρος της σεζόν

Τιμπό Κουρτουά

i

©Intime

Στάθηκε άτυχος ο Κουρτουά: Έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει μεγάλο μέρος της σεζόν

Δημήτρης Χούπης 15:32 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 10.08.2023

Άτυχος στάθηκε ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της χρονιάς.

Ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν και τα προβλήματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν. Ο Τιμπό Κουρτουά τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση, παθαίνοντας ρήξη πρόσθιου χιαστού  με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν ίσως και όλη τη χρονιά. 

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας, Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ήταν η ανακοίνωση  της Ρεάλ. 

Την ίδια ώρα αυτό δεν φαίνεται να είναι το μόνο πρόβλημα της «βασίλισσας». Συγκεκριμένα η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται να κάνει καταγγελία στη FIFA κατά της Ρεάλ για την υπόθεση του Εμπαπέ

Η ομάδα της Μαδρίτης εδώ και καιρό έχει δείξει την επιθυμία της να αποκτήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του. Στις τάξεις της Παρί πιστεύουν πως ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ, κάτι που έχει φέρει και την αντίδρασή τους.

Αφού σκέφτονται να κάνουν επίσημη καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση λοιπόν που αυτό ισχύει, τότε αυτό είναι ενάντια στους κανόνες της FIFA. Αυτό συμβαίνει γιατί, η Ρεάλ θα έχει προσεγγίσει έναν παίκτη χωρίς να της δοθεί άδεια, της ομάδας που βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής και στη συγκεκριμένα περίπτωση της Παρί.