Κάλεσμα του Αλκαράθ στον Εμπαπέ να πάει στην Ρεάλ: «Eλπίζω πως σύντομα θα διαβάσω την μεταγραφή του» (vid)

Κάρλος Αλκαράθ

i

PrtScr

Κάλεσμα του Αλκαράθ στον Εμπαπέ να πάει στην Ρεάλ: «Eλπίζω πως σύντομα θα διαβάσω την μεταγραφή του» (vid)

Κώστας Τόπας 11:55 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 06.08.2023

O Κάρλος Αλκαράθ δεν μπορεί να περιμένει να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως τόνισε κάτι τέτοιο θα έκανε πολύ χαρούμενο τον Ισπανό τενίστα και θαυμαστή των «μερένχες».

Στο περιθώριο του Toronto Masters 1000, ο Ισπανός Νο. 1 του κόσμου Κάρλος Αλκαράθ, υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, να εντάσσεται στους «μερένχες» αυτό το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Κάρλος Αλκαράθ δεν έχουν μόνο ένα κοινό, το τένις. Οι δύο Ισπανοί παίκτες είναι επίσης δύο ένθερμοι υποστηρικτές του ίδιου συλλόγου, της Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ ο τραυματίας Ναδάλ είναι διακριτικός, περιμένοντας την επιστροφή του στους αγώνες το 2024, ο Αλκαράθ, βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης του ATP και ως εκ τούτου είναι στην πρώτη γραμμή για να σχολιάσει τα νέα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Από τον Καναδά, όπου ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Masters 1000 του Τορόντο, ο νούμερο ένα στον κόσμο μίλησε για τη σαπουνόπερα του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν κι εξέφρασε την ανυπομονησία και την θέληση το να δει τον Γάλλο αστέρα να φοράει τα λευκά των «μερένχες».

«Όλοι οι οπαδοί της Μαδρίτης θέλουν να δουν τον Εμπαπέ στην Ρεάλ», είπε ο Ισπανός τενίστας το Σάββατο (05/08) σε συνέντευξη Τύπου. «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όλοι θέλουν να τον έχουν στην ομάδα τους. Ο Εμπαπέ στην Ρεάλ; Αυτό με κάνει χαρούμενο. Ελπίζω ότι ο κόσμος κι εγώ θα διαβάσουμε σύντομα ότι ο Εμπαπέ έρχεται στη Μαδρίτη, θα μου άρεσε αυτό».

Εν αναμονή του αποτελέσματος κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στο ποδόσφαιρο, ο πρόσφατος νικητής του Wimbledon θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μπεν Σέλτον ή τον συμπατριώτη του, Μπερνάμπε Ζαπάτα για την είσοδό του στους αγώνες στο Τορόντο.