Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε σε Μπαρτσελόνα και Παρί ότι δεν πουλάει τον Μπερνάρντο Σίλβα

Μπερνάρντο Σίλβα και Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Μπερνάρντο Σίλβα & Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε σε Μπαρτσελόνα και Παρί ότι δεν πουλάει τον Μπερνάρντο Σίλβα

Κώστας Τσιακλής 19:11 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 05.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν προτίθεται να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα δεχθεί να πουλήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα και ξεκαθάρισε σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν θα διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε καμία περίπτωση.

Οι «πολίτες» έχουν δει τους Ριγιάντ Μαχρέζ και Ιλκάι Γκουντογκάν να αποχωρούν από την ομάδα για λογαριασμό της Αλ Αχλί και της Μπαρτσελόνα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν παρουσιάζονται διατεθιμένοι να χάσουν άλλο σημαντικό παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν σε καμία περίπτωση για τον Μπερνάρντο Σίλβα. Μάλιστα ο Ιταλός ρεπόρτερ προσθέτει ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα προσφέρει σύντομα και νέο συμβόλαιο στον Πορτογάλο άσο. Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως κρίσιμο ρόλο θα παίξει και η θέση του Μπερνάρντο Σίλβα.

Πάντως ο Γκουαρδιόλα την Παρασκευή (04/08) είχε μιλήσει τόσο για τον Πορτογάλο όσο και για τον Κάιλ Γουόκερ (που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν) και είπε πως δεν θέλει παίκτες που δεν θέλουν οι ίδιοι να βρίσκονται στη Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα ο Καταλανός τεχνικός είχε αναφέρει τα εξής:

«Τι να πω για τον Μπερνάρντο και τον Γουόκερ; Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς και τους θέλουμε εδώ ό,τι κι αν γίνει. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Δεν είναι σαν τον Γκιουντογάν, του οποίου έληξε το συμβόλαιό του. Έχουν συμβόλαιο και θέλει να μείνει. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες και η αντικατάσταση αυτών των παικτών είναι πολύ δύσκολη.

Μύθος Λέβι: Η Μπάγερν του έβαλε διορία για Κέιν μέσα στο Σ/Κ, εκείνος πηγε Μαϊάμι για διακοπές δύο εβδομάδων!
PREMIER LEAGUE

15:46 - 05.08.2023

Μύθος Λέβι: Η Μπάγερν του έβαλε διορία για Κέιν μέσα στο Σ/Κ, εκείνος πηγε Μαϊάμι για διακοπές δύο εβδομάδων!

Ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι ταξίδεψε στο Μαϊάμι για οικογενειακές διακοπές, αγνοώντας πλήρως τις προθέσεις και την πίεση που άσκησε η Μπάγερν Μονάχου για τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν.

Χάσαμε δύο απίστευτους παίκτες όπως ο Γκιουντογκάν και ο Μαχρέζ, που ήταν πολύ σημαντικοί τις τελευταίες σεζόν, με γκολ, ασίστ και προσωπικότητα. Το να χάσεις τον Κάιλ και τον Μπερνάρντο θα ήταν πολύ δύσκολο και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουν.

«Δεν θέλω παίκτες που θέλουν να είναι εδώ. Θέλω να συνεργαστώ με παιδιά που θέλουν να μείνουν. Αλλά πρέπει να πάρουμε μια σωστή προσφορά και έως τώρα δεν έχουμε λάβει σωστή προσφορά. Αν τον θέλουν, θα μπουν σε ένα αεροπλάνο και θα μιλήσουν με τον αθλητικό μας διευθυντή».