Συμφώνησε με την Παρί ο Κολό Μουανί - Το αστρονομικό ποσό που ζητά η Άιντραχτ

Γιούριεν Τίμπερ - Κολό Μουανί

i

©Intime

Συμφώνησε με την Παρί ο Κολό Μουανί - Το αστρονομικό ποσό που ζητά η Άιντραχτ

Κώστας Τσιακλής 17:57 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 05.08.2023

Ο Ράνταλ Κολό Μουανί συμφώνησε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Για να επιτευχθεί η μεταγραφή θα πρέπει οι Παριζιάνοι να συμφωνήσουν και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ραντάλ Κολό Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα προσπαθήσει να φτάσει σε συμφωνία με τους «αετούς».

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι αλλά και την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ που αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους και βρίσκεται με το 1.5 πόδι εκτός του «Παρκ Ντε Πρενς».

Ένας από τους στόχους των Παριζιάνων είναι ο Ράνταλ Κολό Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Γάλλους. Μάλιστα όπως αναφέρεται ο παίκτης ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ομάδας για την απόφαση του να αποχωρήσει από το σύλλογο. Η Άιντραχτ πάντως δεν θα είναι εύκολος διαπραγματευτής αφού απαιτεί να λάβει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Η Άιντραχτ πάντως θα βγει απόλυτα κερδισμένη από την πώληση του Γάλλου φορ αφού τον απέκτησε πέρσι ως ελεύθερο από τη Ναντ. Με τους «αετούς» έχει καταγράψει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 23 γκολ και 17 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του αφού έχουν ανακοινώσει τον Ράσμους Χόιλουντ.

Η φετινή σεζόν αποτελεί ορόσημο για τον νεαρό επιθετικό αφού πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές (9) με την Εθνική Γαλλίας, με την οποία ταξίδεψε και στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ντεμπούτο του Κολό Μουανί με τους «τρικολόρ» έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2022 σε έναν αγώνα Nations League κόντρα στην Αυστρία. Το μοναδικό του γκολ με το εθνόσημο ήρθε στον ημιτελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο το Μαρόκο (2-0).