Στο κόλπο για Γουαχί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ο Ελί Γουαχί

i

©printscreen

Στο κόλπο για Γουαχί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ιάσονας Τσίλης 21:46 - 04.08.2023

Στην κούρσα για την απόκτηση του Ελί Γουαχί, φαίνεται να έχει μπει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους Γερμανούς να προστίθενται στη λίστα των «μνηστήρων» του νεαρού Γάλλου.

Σε ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μεταγραφικής περιόδου εξελίσσεται ο Ελί Γουαχί, με την Άιντραχτ να εκδηλώνει το ενδιαφέρον της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τσέλσι προσπαθεί να τον αποκτήσει εδώ και καιρό, έχοντας κάνει επίσημη πρόταση στη Μονπελιέ, η οποία απορρίφθηκε. Παρόλα αυτά, οι Λονδρέζοι δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα και αναμένεται να επιστρέψουν με νέα προσφορά.

Η Τσέλσι απέκτησε αντίπαλο, καθώς οι «αετοί» έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η πρώην κάτοχος του Europa League, βλέπει στο πρόσωπο του Ελί Γουαχί τον άνθρωπο γύρω απ' τον οποίο θέλει να χτίσει την ομάδα της τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Καμάντα και ο νεαρός Γάλλος ίσως μπορέσει να «μπει στα παπούτσια του»,

Ο 20χρονος επιθετικός, θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις με την μέχρι τώρα πορεία του στη Μονπελιέ.

Σε 85 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 32 γκολ στη Ligue 1, ενώ πέτυχε και το γκολ της σεζόν, στην ισοπαλία της Λιόν με τη Μονπελιέ στις 22/10.

Ο Γουαχί, τη χρονιά της ενηλικίωσης του, είχε... μπλεξίματα με το νόμο. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη του 2021, μια 22χρονη γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία εναντίον του για βία, η οποία μάλιστα την οδήγησε σε σημείο να μην μπορεί να εργαστεί.

Σύμφωνα με εκείνη, ο παίκτης της Μονπελιέ τη γρονθοκόπησε στη μύτη, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου της σε κλαμπ.

Ένα μήνα αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι ο Γουαχί είχε αποβληθεί από την ακαδημία νέων της Καέν, καθώς φέρεται να πίεζε μαθήτριες λυκείου να αυνανίζονται μπροστά του, στα μπάνια.

Ώρα-μηδέν για Κέιν: Κατέθεσε την πρόταση 100 εκατ. ευρώ η Μπάγερν, άμεσα οι εξελίξεις!
BUNDESLIGA

19:54 - 04.08.2023

Ώρα-μηδέν για Κέιν: Κατέθεσε την πρόταση 100 εκατ. ευρώ η Μπάγερν, άμεσα οι εξελίξεις!

Σε συνέχεια της τελευταίας ενημέρωσης περί προθεσμίας της Μπάγερν Μονάχου στη Τότεναμ για την απάντηση στην πρόταση τους για τον Χάρι Κέιν, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και η τελευταία-οριστική πρόταση.

Αναμφίβολα, ο ίδιος θέλει να αφήσει πίσω του όλα αυτά τα γεγονότα και να επικεντρωθεί στην ποδοσφαιρική του καριέρα του, με όποια ομάδα και να τη συνεχίσει.