Ώρα-μηδέν για Κέιν: Κατέθεσε την πρόταση 100 εκατ. ευρώ η Μπάγερν, άμεσα οι εξελίξεις!
i

© SS Youtube

Ώρα-μηδέν για Κέιν: Κατέθεσε την πρόταση 100 εκατ. ευρώ η Μπάγερν, άμεσα οι εξελίξεις!

Σε συνέχεια της τελευταίας ενημέρωσης περί προθεσμίας της Μπάγερν Μονάχου στη Τότεναμ για την απάντηση στην πρόταση τους για τον Χάρι Κέιν, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και η τελευταία-οριστική πρόταση.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει τον Κέιν και κάνει την μία υπέρβαση μετά την άλλη για να τον αποκτήσει. Ήδη έχει καταθέσει μια πρόταση-ρεκόρ για τον σύλλογο, δείχνοντας το πόσο κομβική είναι η απόκτηση του Άγγλου τη δεδομένη στιγμή.

Κινδυνεύει να τα χάσει όλα η Τότεναμ

Παρά όμως την αδιαμφισβήτητη διάθεση των Γερμανών, για επίτευξη της συμφωνίας, έχουν θέσει μια προθεσμία και αυτή ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα. Αν δεν λάβει απάντηση, θα εξετάσει νέους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Τελευταίες πληροφορίες του ESPN αναφέρουν ότι η τελική πρόταση που κατατέθηκε αφορά ένα εγγυημένο ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας επιπλέον 20 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους. 

Οι ίδιες πηγές τονίζουν επίσης τη διάθεση του Κέιν να μην ανανεώσει με την Τότεναμ, θέτοντας έτσι σε ρίσκο την απόφαση των διοικούντων της Αγγλικής ομάδας. Αν δεν τον παραχωρήσουν φέτος, τότε κινδυνεύουν να χάσουν, το επόμενο καλοκαίρι, το κορυφαίο περιουσιακό τους στοιχείο, χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος. 

O Κέιν πάντως σε περίπτωση που δεν «προχωρήσει» η μεταγραφή, και με δεδομένο ότι έχει έναν χρόνο ακόμα συμβολαίου με τα «σπιρούνια», θα έχει ένα πολύ σημαντικό κίνητρο μπροστά του. Αυτό του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία της Premier League, αφού έχει ήδη πετύχει 213 τέρματα σε 320 συμμετοχές και «κυνηγάει» τον Άλαν Σίρερ των 260 τερμάτων.

Tην ίδια ώρα, η Τότεναμ συνεχίζει την μεταγραφική ενίσχυση της, με τελευταία επίσημη προσθήκη, τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό Μίκι Φαν Ντε Βεν, που κόστισε 50 εκατομμύρια ευρώ για τη μετακίνηση του από τη Βόλφσμπουργκ, φανερώνοντας την διάθεση της για ενίσχυση, αλλά και την έλλειψη ανάγκης για πωλήσεις παικτών που υπολογίζει.