Οριστική συμφωνία της Τότεναμ με τη Βόλφσμπουργκ για Φαν Ντε Βεν

Μίκι Φαν Ντε Βεν

i

©PrtScr

Οριστική συμφωνία της Τότεναμ με τη Βόλφσμπουργκ για Φαν Ντε Βεν

Κώστας Τσιακλής 17:51 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 04.08.2023

Η Τότεναμ έφτασε σε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τη μεταγραφή του Ολλανδού κεντρικού μυντικού, Μίκι Φαν Ντε Βεν.

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου θα ανακοινώσει σύντομα ακόμα μια μεταγραφή. Οι «Σπερς» έφτασαν σε συμφωνία με τη Βόλφμπουργκ για την απόκτηση του Μίκι Φαν Ντε Βεν.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ και οι διαδικασίες ενίσχυσης συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει τους Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Γκουλιέλμο Βικάριο (Έμπολι), Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Πέδρο Πόρο (Σπόρτινγκ) και Μανόρ Σόλομον (ελεύθερος).

Μετά την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και στη μεσοεπιθετική γραμμή, η Τότεναμ θα ολοκληρώσει και μια μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας αφού έφτασε σε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Μίκι Φαν Ντε Βεν.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει πως οι «Σπερς» θα βγάλουν από τα ταμεία τους 50 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα ταξιδέψει στο Λονδίνο το επόμενο 24ωρο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τότεναμ είχε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο Φαν Ντε Βεν είναι 22 ετών και όπως προαναφέραμε αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε στη Βόλφσμπουργκ, με την οποία κατέγραψε 41 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Τα περισσότερα στατιστικά από αυτά καταγράφηκαν την περασμένη περίοδο αφού είχε 36 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στη Φόλενταμ της Ολλανδίας και είχε δύο γκολ και δύο ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον η Τότεναμ θα κάνει αγώνα δρόμου για να εκπληρωθούν τα διαδικαστικά ούτως ώστε να έχει τον Φαν Ντε Βεν στη διάθεση της στην πρεμιέρα της Premier League. Οι «Σπερς» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την Κυριακή (13/08) με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μπρέντφορντ.