Πρόταση της Νότιγχαμ στην Άρσεναλ για Τέρνερ

Ματ Τέρνερ

i

©PrtScr

Πρόταση της Νότιγχαμ στην Άρσεναλ για Τέρνερ

Κώστας Τσιακλής 17:30 - 04.08.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να αποκτήσει ένα νέο τερματοφύλακα και κατέθεσε πρόταση στην Άρσεναλ για τον Ματ Τέρνερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει για τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Κέιλορ Νάβας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ματ Τέρνερ.

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε στη διάθεση της τους Κέιλορ Νάβας και Ντιν Χέντερσον ωστόσο και οι δύο αποχώρησαν φέτος αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τους από Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Κάπως έτσι η Νότιγχαμ φαίνεται ότι στην πρεμιέρα της Premier League θα ξεκινήσει με βασικό τερματοφύλακα τον 36χρονο, Γουέιν Χένεσι.

Οι διοικούντες της ομάδας προφανώς και γνωρίζουν την αδυναμία τους στη συγκεκριμένη θέση και εξετάζουν τις επιλογές τους. Όπως όλα δείχνουν η πρώτη τους επιλογή είναι ο Ματ Τέρνερ της Άρσεναλ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσε ήδη πρόταση στους «κανονιέρηδες» για μόνιμη αγορά του Αμερικανού γκολκίπερ και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται.

Η συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί αφού η Άρσεναλ θέλει να αποκτήσει τον Νταβίντ Ράγια από τη Μπρέντφορντ προκειμένου ο Ισπανός να ανταγωνιστεί τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Μάλιστα η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει στείλει ην πρώτη της προσφορά ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Η Μπρέντφορντ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στη σχετική πρόταση αφού έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές στο άμεσο παρελθόν πως επιθυμεί να λάβει ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ράγια πάντως έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την Άρσεναλ αφού θέλει να αποχωρήσει από τις «μέλισσες».

Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Δεν θέλω παίκτες που δεν επιθυμούν να είναι στην ομάδα μου» (vid)
PREMIER LEAGUE

15:33 - 04.08.2023

Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Δεν θέλω παίκτες που δεν επιθυμούν να είναι στην ομάδα μου» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Σίτι και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μπερνάρντο Σίλβα, ξεκαθαρίζοντας πως όποιος παίκτης δεν επιθυμεί να είναι παίκτη των Πολιτών, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει.

Ο Τέρνερ με τη σειρά του βρίσκεται στην Άρσεναλ από τον Ιούλιο του 2022, όταν και αποκτήθηκε με περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ από την Νιού Ίνγκλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Συνολικά με τους «κανονιέρηδες» κατέγραψε επτά συμμετοχές και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τέσσερις από αυτές. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Premier League.