Απίστευτος Γουίλιαν! Συμφώνησε με την Αλ Σαμπαμπ δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή του στη Φούλαμ

Γουίλιαν

i

©PrtScr

Απίστευτος Γουίλιαν! Συμφώνησε με την Αλ Σαμπαμπ δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή του στη Φούλαμ

Κώστας Τσιακλής 22:37 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 03.08.2023

Ο Γουίλιαν έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο αφού δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή του στη Φούλαμ, συμφώνησε με την Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Απίθανη τροπή παίρνουν τα δεδομένα με το μέλλον του Γουίλιαν. Δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή του στη Φούλαμ ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Το συμβόλαιο του Γουίλιαν με τη Φούλαμ ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και τα σενάρια για το μέλλον του είχαν πάρει φωτιά. Μάλιστα ένα δημοσίευμα της Evening Standard σύνδεε τον Βραζιλιάνο με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα είχε αναφερθεί πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε κάνει πρόταση στον 34χρονο στην οποία υπήρχε όρος να τελειώσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Το σενάριο αυτό τελικά δεν επιβεβαιώθηκε αφού ο Γουίλιαν επέλεξε να υπογράψει ξανά στη Φούλαμ. Όπως είχε αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος συμφώνησε για συμβόλαιο ακόμα ενός έτους και θα έμενε στο «Craven Cottage» μέχρι το 2024.

Τελικά ούτε αυτό φαίνεται πως θα συμβεί αφού ο Βραζιλιάνος δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή του στη Φούλαμ θέλει να αποχωρήσει και να μεταγραφεί στη Σαουδική Αραβία. Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, ο 34χρονος εξτρέμ συμφώνησε σε προσωπικούς όρους με την Αλ Σαμπάμπ και μάλιστα έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Φούλαμ και τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, για να τους ανακοινώσει την απόφαση του. Πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει η Αλ Σαμπάμπ να φτάσει σε συμφωνία και με τους Λονδρέζους.

Την περασμένη σεζόν ο Γουίλιαν έπαιζε με τη φανέλα των «κότατζερς», με τους οποίους είχε πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 34χρονος έχει παίξει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Premier League. Με την Τσέλσι είχε πάνω από 300 συμμετοχές, έχοντας κατακτήσει μάλιστα δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Αγγλίας, ένα Carabao Cup και ένα Europa League. Εκτός από τους «μπλε» και τη Φούλαμ, έχει αγωνιστεί και σε άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Άρσεναλ, με την οποία όμως είχε μόλις 37 εμφανίσεις.