«Στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ ο Μαρκίνιος» (vid)

Μαρκίνιος

i

©printscreen

«Στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ ο Μαρκίνιος» (vid)

Ορέστης Καδδάς 20:01 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 03.08.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην απόκτηση του Μαρκίνιος από την Άρσεναλ και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα σκέφτεται να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις στα εξτρέμ για τη Νοτιγχαμ και πιθανόν και για τον Ολυμπιακό, με την αγγλική ομάδα να είναι κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Μαρκίνιος, από την Άρσεναλ.  Το ιταλικό «tuttomercatoweb» μπλέκει και τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο σενάριο, καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο νεαρός πλάγιος να δοθεί δανεικός στους Πειραιώτες, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Μαρκίνιος αποκτήθηκε από τους «Κανονιέρηδες» τον Ιούνιο του 2022 έναντι 3.50 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σάο Πάολο, αλλά πήρε ελάχιστες ευκαιρίες με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο στη Νόριτς. Ούτε όμως στη Championship βρήκε χρόνο και ως αποτέλεσμα αγωνίστηκε σε μόνο 11 παιχνίδια και να πετύχει μόλις ένα γκολ. Στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δύσκολα θα βρει και φέτος χρόνο συμμετοχής και ως εκ τούτου η αποχώρησή του εξυπηρετεί όλες τις πλευρές. Το ίδιο έως ένα βαθμό ισχύει και στη Φόρεστ, καθώς ο ανταγωνισμός με τους Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και Μπρέναν Τζόνσον δεν θα είναι εύκολος.

Αν η μεταγραφή αυτή πραγματοποιηθεί θα πρόκειται για την τέταρτη της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τους Άντονι Ελάνγκα από τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουντ και Όλα Άινα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει πάρει για τα καλά «εμπρός» στο θέμα των μεταγραφών αφού ανακοίνωσε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο αλλά και τον Τζάκσον Πορόσο, ενώ είναι και κοντά τον Μαροκινό σέντερ φορ Αγιούμπ Ελ Καμπί.