Ο Πορόσο έκανε αφίσα τα μαρκαρίσματα του σε Μέσι και Νεϊμάρ!
i

© Intime

Ο Πορόσο έκανε αφίσα τα μαρκαρίσματα του σε Μέσι και Νεϊμάρ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:49 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 03.08.2023

Ο Τζάκσον Πορόσο κρατάει ενθύμια από τη μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο και ένα από αυτά περιλαμβάνει τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, με το τελευταίο του απόκτημα να είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Μία από τις αφίξεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ήταν και εκείνη του Τζάκσον Πορόσο, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αποτελεί την επιπλέον λύση στον σχηματισμό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 23χρονος σέντερ μπακ (ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει γενέθλια αύριο, 4 Αυγούστου) αποτελεί έναν παίκτη με αρκετό μέλλον μπροστά του, την ώρα που το πρόσφατο παρελθόν του περιλάμβανε θητεία σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, την Ligue 1. Mε τη φανέλα της Τρουά σημείωσε - τη σεζόν που μας πέρασε - 23 εμφανίσεις και μία από αυτές ήταν εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του πήρε δύο φορές το προβάδισμα αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 4-3.

Η αφίσα του Πορόσο

Ο Πορόσο, λοιπόν, κλήθηκε να μαρκάρει σε εκείνο το ματς τους αστέρες των Παριζιάνων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Όπως ήταν λογικό, όταν σε τέτοια ηλικία συναντάει κάποιος ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου απέναντι του, είναι αδύνατον να μην ενθουσιαστεί. Όμως ο αμυντικός από το Εκουαδόρ πήγε τον ενθουσιασμό του ένα βήμα παραπέρα, αποτυπώνοντας αυτή τη στιγμή σε αφίσα.

Από την κούπα του Πρωταθλήματος Νοτίου Αμερικής στη συνύπαρξη με τον Σισέ στο Κατάρ: Το προφίλ του Τζάκσον Πορόσο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:55 - 03.08.2023

Από την κούπα του Πρωταθλήματος Νοτίου Αμερικής στη συνύπαρξη με τον Σισέ στο Κατάρ: Το προφίλ του Τζάκσον Πορόσο (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζάκσον Πορόσο, μπορεί να μην έχει τεράστια εμπειρία από συλλογικό επίπεδο, αλλά σε εθνικό επίπεδο ο αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει αρκετά καλή παρουσία.

Πιο αναλυτικά, προ ολίγων εβδομάδων ο 23χρονος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και σε αυτή διακρίνεται στο βάθος ένα πόστερ, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να προσπαθεί να μαρκάρει τόσο τον Αργεντίνο όσο και τον Βραζιλιάνο. Μάλιστα, στην εν λόγω ανάρτηση, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν να καλωσορίσουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.