Στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Ελ Καμπί (vid)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

© ss Youtube

Στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Ελ Καμπί (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:40 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 02.08.2023

Προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί για τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός διεθνής φορ είναι ελεύθερος και για την απόκτηση του υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.

Σε μεταγραφικό... οργασμό μοιάζει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για τον Τζάκσον Πορόσο, οι Πειραιώτες είναι μια ανάσα από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και πλέον έχουν στα χέρια τους μια καλή περίπτωση για την θέση του σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός πορεύτηκε σε όλη την προετοιμασία του με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί μοναδικό φορ στο ρόστερ και τον Γιώργο Μασούρα να χρησιμοποιείται περιστασιακά από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε αυτό τον ρόλο, προκειμένου να... βγαίνουν οι προπονήσεις και τα φιλικά.

Ωστόσο, με το πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League να πλησιάζει, είναι ξεκάθαρο πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άμεση ανάγκη από έναν ακόμη κανονικό στράικερ στο ρόστερ. Και αυτός μπορεί να είναι ο Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Πρόκειται για τον 30χρονο Μαροκινό διεθνή φορ, με 20 γκολ σε 36 συμμετοχές με την φανέλα της εθνική ομάδας του Μαρόκο. Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν για λογαριασμό της Αλ Σαντ του Κατάρ, με απολογισμό 14 γκολ και τρεις ασίστ σε 34 αναμετρήσεις. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στις Χεμπέι (28 συμ., 9 γκολ και 2 ασίστ), Ρενεσάνς (29 συμ., 18 γκολ και 3 ασίστ), Χατάισπορ (55 συμ., 26 γκολ και 4 ασίστ) και Γουιντάντ Καζαμπλάνκα (57 συμ., 35 γκολ και 8 ασίστ).

Ο ύψους 182 εκατοστών και αριστεροπόδαρος φορ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά. Με... μπόνους το γεγονός πως είναι ελεύθερος, έτσι οι διαπραγματεύσεις είναι άμεσες δίχως να χρειάζεται να αποζημιωθεί σύλλογος.

Για τον Αγιούμπ έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες από την Γηραιά Ήπειρο, κυρίως από Βέλγιο και Τουρκία. Η Σταντάρ Λιέγης «έπαιξε» δυνατά τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς ο Μαροκινός φορ ήθελε να εξετάσει κάθε προοπτική που είχε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει μπει στο παιχνίδι για τον Ελ Καμπί, που συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Πειραιώτες για μια άμεση προσθήκη στη θέση του σέντερ φορ.