«Επίσημη πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ της Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα»

Γιώργος Μασούρας

i

© Intime

«Επίσημη πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ της Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα»

Δημήτρης Χούπης 17:44 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 02.08.2023

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Τραμπζονσπόρ έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μασούρα, με το ποσό να φτάνει στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα συνεχίζεται. Ωστόσο τώρα έχει περάσει στην πράξη. Πιο αναλυτικά η τουρκική ομάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη γειτονική μας χώρα, έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα εξτρέμ.

Το ποσό μάλιστα φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. «Επίσημη προσφορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γιώργο Μασούρα έκανε η Τραμπζονσπόρ», έγραφε συγκεκριμένα η αναφορά της Sports digitale

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sportal, η πρόταση της τουρκικής ομάδας αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ και αυτό είναι το «ταβάνι» της για τον Μασούρα. Με αυτά τα χρήματα ωστόσο, μοιάζει δύσκολο να συναινέσει ο Ολυμπιακός στην παραχώρηση του διεθνή εξτρέμ.

Μετά το «ναυάγιο» του Κένεντι ο Ολυμπιακός βρήκε τον «παρτενέρ» του Φρέιρε

Ο Ολυμπιακός είχε προ ολίγων ημερών είχε συμφωνήσει με τη Βαγιαδολίδ για τον δανεισμό του Κένεντι με οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν. Ωστόσο η μεταγραφή του «χάλασε», καθώς ο Βραζιλιάνος «κόπηκε» στα ιατρικά. Μετά το «ναυάγιο» της μετακίνησής του η AS έβγαλε λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 31.07.2023

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!

Το γεγονός πως η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έφερε τα πάνω - κάτω στη Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να στέλνει... σπίτι του τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά ανέφερε πως ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, έκοψε τον ποδοσφαιριστή, καθώς ήταν υπέρβαρος. 

Παρόλα αυτά στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά δεν φάνηκαν να πτοήθηκαν και λίγες μέρες μετά έκλεισαν τον παρτενέρ του Νίκολας Φρέιρε για το κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Τζάκσον Πορόσο, τον οποίο τον απέκτησε από την Τρουά. Ο στόπερ από το Εκουαδόρ έφτασε σήμερα (2/8) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τα ιατρικά και ανακοινωθεί η μεταγραφή του.