Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Ζινκερνάγκελ και Μπουτούτσι - Έκλεισαν στην Μπριζ και την Αντάλιασπορ αντίστοιχα

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

i

©intime

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Ζινκερνάγκελ και Μπουτούτσι - Έκλεισαν στην Μπριζ και την Αντάλιασπορ αντίστοιχα

Δημήτρης Χούπης 19:08 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 01.08.2023

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ο Ζούμερ Μπουτούτσι αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, κλείνοντας στην Μπριζ και την Αντάλιασπορ αντίστοιχα.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θεωρούνται εδώ και καιρό ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ο Ζούμερ Μπουτούτσι Αμφότεροι είχαν «κοπεί» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς δεν τους υπολόγιζε ενόψει της νέας σεζόν. 

Κάπως έτσι ο Δανός μέσος παραχωρήθηκε στην Μπριζ, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους. Ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη βέλγικη ομάδα θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνων. 

Την ίδια ώρα η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε και με την Αντάλιασπορ για τον Ζούμερ Μπουτούτσι, ο οποίος επιστρέφει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών, ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει άλλους δύο προηγουμένως. Ο λόγος γίνεται για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έκλεισε στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κανέ δόθηκε στην Πάφο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και έδωσε δανεικό στην Εστορίλ τον Χόλσγκροουβ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας το δικό του πλάνο για τις προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Όπως ανέφερε νωρίτερα σήμερα (1/8) ισπανικό δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουίλιαμ Χοσέ της Μπέτις

Προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις ο Μαρτίνεθ: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:50 - 31.07.2023

Προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις ο Μαρτίνεθ: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα δύο τελευταία φιλικά.

Ο 31χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν είναι στις επιλογές του τεχνικού της Μπέτις. Κάπως έτσι φαίνεται ότι αμφότερες οι πλευρές εξετάζουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον Χοσέ. Ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, ωστόσο είναι ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων».