Πολύ κοντά στο deal για Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός - Η νέα πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

© Intime

Πολύ κοντά στο deal για Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός - Η νέα πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:07 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 01.08.2023

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η μετακίνηση του Ρέαμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό στην Σπαρτάκ Μόσχας, μετά τη νέα επίσημη πρόταση των Ρώσων.

Το μεταγραφικό σίριαλ ανάμεσα στον Ρέαμπτσιουκ και την Σπαρτάκ Μόσχας, φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Μετά τη νέα επίσημη πρόταση των Ρώσων προς τους Πειραιώτες, ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Ρωσίας να δίνει συνολικά πάνω από 7 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για τον Μολδαβό μπακ, με αποτέλεσμα το deal να είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, η Σπαρτάκ Μόσχας είναι έτοιμη να δώσει ένα ποσό των 6 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Πειραιά το οποίο μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ. Σε ότι αφορά τον παίκτη, το συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να είναι διάρκειας 2+1 ετών, ενώ στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μπαίνουν 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ρέαμπτσιουκ μέτρησε 120 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και 10 ασίστ. 

Το έντονο ενδιαφέρον της Σπαρτάκ και οι προτάσεις

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτελεί όπως όλα δείχνουν διακαή πόθο της Σπαρτάκ Μόσχας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Ρώσοι έδειξαν με κάθε τρόπο πως έχουν ως στόχο την απόκτηση του Μολδαβού μπακ. Θυμίζουμε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας πριν από ένα μήνα είχε κάνει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» την απέρριψαν καθώς ζητούσαν 5.

Παράλληλα τον Ιανουάριο ο αριστερός μπακ της ελληνικής ομάδας είχε γίνει πόλος έλξης και ιταλικών ομάδων, αφού η Μπολόνια και η Αταλάντα τον ήθελαν. Τελικά ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε στον Ολυμπιακό, ενώ συνέχισε να αποτελεί το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας.

«Χαλάει» του Κένεντι στον Ολυμπιακό

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Ρέαμπτσιουκ, αυτός όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι τελικά ο Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο.

Πιο αναλυτικά, η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν θα προχωρήσει, αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε πρόβλημα, το οποίο φάνηκε στις ιατρικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει στη χώρα μας το Σάββατο 29/7 προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή των Πειραιωτών, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 31.07.2023

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!

Το γεγονός πως η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έφερε τα πάνω - κάτω στη Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να στέλνει... σπίτι του τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ανέτοιμος από το ιατρικό και προπονητικό τιμ της ομάδας του Πειραιά και έτσι οι υπογραφές δεν θα πέσουν, αφού στον Ολυμπιακό επιθυμούν να αποκτήσουν έναν εξτρέμ που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα.