Ιμπόρα: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το Europa League»
i

© Intime

Ιμπόρα: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το Europa League»

Sportal newsroom 20:33 - 31.07.2023

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μίλησε ο Βιθέντε Ιμπόρα σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Deportes COPE Valencia» ο Βιθέντε Ιμπόρα αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από Ολυμπιακό και τόνισε ότι οι προσδοκίες για το Europa League είναι μεγάλες, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα: «Είναι αλήθεια ότι είναι μια νέα εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος και έκπληκτος με τα συναισθήματα του συλλόγου τις πρώτες μέρες, προσπαθώντας να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Ήταν μέρες που γνωριμίας και καλών συναισθημάτων».

Για την περίοδο της προετοιμασίας: «Ναι, είναι μια περίοδος που πρέπει να φορτώσεις τα πόδια σου και υπάρχουν όλο και περισσότερα ταξίδια, για να παίξεις παιχνίδια. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πρέπει να προσαρμοστείς και να το χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν: «Δεν έχουμε παίξει ακόμα στο γήπεδό μας, αλλά μόλις επιστρέψαμε από τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε στην Αγγλία και τη Σκωτία και οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει αίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι είναι παθιασμένοι, το ζουν πολύ... Στον δρόμο μπόρεσα να συναντήσω μερικούς από αυτούς και περιμένω να μάθω και να μπορέσω να απολαύσω την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι».

Για τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το Europa League, αλλά πρώτα έχουμε ένα πολύ σημαντικό προκριματικά που ξεκινάει στις 10 και περιμένουμε να μάθουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Το να το περάσουμε θα σήμαινε ότι ξεκινάμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο».