«Συμφωνία Ολυμπιακού και Κλαμπ Μπριζ για τον Ζινκερνάγκελ»

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

i

©intime

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Κλαμπ Μπριζ για τον Ζινκερνάγκελ»

Sportal newsroom 12:53 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 31.07.2023

Ο Ολυμπιακός και η Κλαμπ Μπριζ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βελγίου ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, σύμφωνα με το «Nieuwsblad Sport».

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν δημοσιεύματα που να έγραφαν πως ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Τραμπζονσπόρ συγκεκριμένα, αλλά τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα! 

Σύμφωνα με το βέλγικο Nieuwsblad Sport, ο Δανός εξτρέμ αναμένεται να μετακομίσει στο Βέλγιο για χάρη της Κλαμπ Μπριζ. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει έχει επέλθει οριστική συμφωνία της βελγικής ομάδας με τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του.

Προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις ο Μαρτίνεθ: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:50 - 31.07.2023

Προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις ο Μαρτίνεθ: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα δύο τελευταία φιλικά.

Στην τεχνική ηγεσία της Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται ο Ρόνι Ντέιλα, με τον οποίο ο Ζινκερνάγκελ συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν και κατέγραψε εξαιρετικές με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Ο 28χρονος εξτρέμ σε 28 συμμετοχές, είχε απολογισμό 10 γκολ και δύο ασίστ.