Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τις αποχωρήσεις – Στο στόχαστρο της Μπρόντμπι ο Κούντε

Ο Κούντε.

i

©intime

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τις αποχωρήσεις – Στο στόχαστρο της Μπρόντμπι ο Κούντε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:10 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 30.07.2023

Στον Ολυμπιακό παράλληλα με την ενίσχυση τρέχουν για τα διαζύγια. Ο Κούντε έχει κρούση από τη Μπρόντμπι.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός διευθυντής Αντόνιο Κορδόν και ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επιθυμούν την αποχώρηση αρκετών παικτών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων, είναι ο Πιέρ Κούντε. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος είναι στη λίστα της Μπρόντμπι και φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Δανίας θέλει δανεικό τον Κούντε με οψιόν αγοράς και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Καμερουνέζος μέσος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε δανεικός στη Μπόχουμ, όμως, η γερμανική ομάδα δεν θέλησε να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Ο Κούντε αγωνίστηκε σε 13 ματς με τη Μπόχουμ και πλέον αναζητεί την επόμενη ομάδα. Η Τζένοα είναι κι αυτή μία από τις ομάδες που έχουν γραφτεί για την απόκτησή του Κούντε, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η Τζένοα να θυμίσουμε ότι έχει στρέψει το βλέμμα της και στον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα δεν πήγε στην προετοιμασία, λόγω τραυματισμού. Έμεινε στον Ρέντη και περιμένει πρόταση, ενώ απασχολεί και την Τορίνο.

Ο 26χρονος μέσος είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην Ιταλία και ελπίζει να βρει μία καλή προσφορά. Ο ίδιος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Ο Αφρικανός χαφ, ο οποίος είναι στον Ολυμπιακό από το 2018, την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Ρόμα και είχε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μία ασίστ. Να σημειωθεί ότι δεν έπαιξε στον τελικό του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη.

Στόχος του Ολυμπιακού, επίσης είναι ν’ αποχωρήσουν και οι Ζούμερ Μπουτούτσι και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο πρώτος έχει συμφωνήσει με την Αντάλιασπορ, ο δεύτερος τα βρήκε με την Τράμπζονσπορ και όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας Ερτουγρούλ Ντογκάν, περιμένει το ΟΚ από τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται, πάντως, η περίπτωση του Ζινκερνάγκελ να έχει σχέση και με ενδεχόμενη αποχώρηση του Σιώπη από την Τουρκία.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, παράλληλα, είναι στο στόχαστρο της Πάφου, η οποία πήρε τον Κανέ, αλλά ο παίκτης προτιμά τον Ατρόμητο. Υπάρχουν ακόμα ο Φαντιγκά, ο οποίος είναι στη λίστα της Οσέρ, ενώ τον Πέπε τον θέλουν σύλλογοι της Ισπανίας.

Όσο για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, Μάξι Λοβέρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Παπ Αμπού Σισέ, στόχος φυσικά είναι να βρουν ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι προχωρημένο.