Τα highlights της φιλικής ήττας του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόριτς
i

©Intime

Τα highlights της φιλικής ήττας του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόριτς

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 29.07.2023

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 κόντρα στη Νόριτς σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Αγγλία. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Λίγες μέρες μετά την νίκη κόντρα στη Ρέιντζερς, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Αγγλία, προκειμένου να παίξει με τη Νόριτς στο «Carrow Road», στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στη Μεγάλη Βρετανία, προτού οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέψουν στην Ελλάδα. 

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν κουρασμένοι από την προετοιμασία και ηττήθηκαν με 2-0 σε ένα παιχνίδι που είχαν μεγάλο πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας. 

Την Τετάρτη (2/8) ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Αστέρα Τρίπολης στου Ρέντη, το οποίο και θα αποτελέσει επί της ουσίας το τελευταίο τεστ των Πειραιωτών πριν τα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Όπως σε όλα τα ματς υπήρχαν παικτες που είχαν παίξει λιγα λεπτα και παικτες που είχαν δείξει σημάδια κόπωσης. Υπάρχει ο Χουάνγκ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί πολύ, ο Μαντί Καμαρά που είχε παίξει 2 παιχνίδια και ο Φρέιρε που εκανε ντεμπούτο. Εόχαμε ευκαιρίες να ξεκουράσουμε παίκτες και να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.