Μαρτίνεθ: «Τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά, μας βοήθησαν τα δύο φιλικά με Νόριτς και Ρέιντζερς»
i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά, μας βοήθησαν τα δύο φιλικά με Νόριτς και Ρέιντζερς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:45 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 29.07.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε μετά τη φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τη Νόριτς και στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τη Νόριτς με 2-0 στο «Carrow Road», ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, ενώ ανέφερε πως τόσο αυτό το φιλικό όσο και αυτό με τη Ρέιντζερς στο Άιμπροξ, έκαναν καλό στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως σε όλα τα ματς υπήρχαν παικτες που είχαν παίξει λιγα λεπτα και παικτες που είχαν δείξει σημάδια κόπωσης. Υπάρχει ο Χουάνγκ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί πολύ, ο Μαντί Καμαρά που είχε παίξει 2 παιχνίδια και ο Φρέιρε που εκανε ντεμπούτο. Εόχαμε ευκαιρίες να ξεκουράσουμε παίκτες και να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους.

Σήμερα αυτό που μου άρεσε ήταν τα πρωτα λεπτά, μπήκαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά, μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν μιλάω μόνο για τα γκολ, δίναμε τη μπάλα χωρις να χρειάζεται».

Για το που χρειάζεται περισσότερο δουλειά ο Ολυμπιακός, άμυνα ή επίθεση: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διαχωρίσεις άμυνα η επίθεση, είναι σύνολο. Στα καλά πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε 11 παίκτες επιτίθονται και 11 αμύνονται»

Για το αν έχει καταλήξει στους βασικούς: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε 3 ματς την εβδομάδα. Όλοι θα είναι απαραίτητοι. Χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες γατί θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις».

Αποκάλυψη της Τράμπζονσπορ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» - Περιμένει το ΟΚ από Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:35 - 28.07.2023

Αποκάλυψη της Τράμπζονσπορ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» - Περιμένει το ΟΚ από Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ερτουγρούλ Ντογκάν αναφέρθηκε στην επιθυμία του Σιώπη να γυρίσει στην Ελλάδα και στους Ζινκερνάγκελ, Μπακασέτα.

Για το αν μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό «ισπανική ομάδα»: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ελληνική ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα. Έχουμε έρθει για να σεβαστούμε την ιστορία του συλλόγου και να να βοηθήσουμε την ομάδα να παίζει αυτό που θέλει ο κόσμος. Ήρθαμε σε αυτή τη μικρή προετοιμασία για να παόηουμε με δύσκολες ομάδες. Στόχος μας να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα μας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με λίγους τραυματισμούς. Αυτά τα δύο ματς μας έχουν βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας».