Ο Χάμες Ροντρίγκες υπέγραψε στη Σάο Πάολο

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/©tourettephotography

Ο Χάμες Ροντρίγκες υπέγραψε στη Σάο Πάολο

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:41 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 29.07.2023

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες τα βρήκε και υπέγραψε με τη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάο Πάολο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημσοιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.  

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Βραζιλία, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Χάμες, λοιπόν, έπειτα από αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία, γυρίζει στη Λατινική Αμερική.

Θυμίζουμε ότι ο Ροντρίγκες αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο από τον Ολυμπιακό κι ενώ είχε 23 συμμετοχές, 5 γκολ κι 6 ασίστ. Αιτία η συμπεριφορά του, με αποκορύφωμα την αντίδρασή του στο ντέρμπι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, όταν και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Σ’ εκείνο το ματς οι Πειραιώτες πήγαιναν για το «διπλό», που θα τους έφερνε ισόβαθμους με το «τριφύλλι». Ο Χάμες που είχε παίξει αλλαγή λίγες ημέρες νωρίτερα με τον ΠΑΟΚ, πήρε φανέλα βασικού όμως δεν δικαίωσε τον προπονητή του. Ο ίδιος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και γι’ αυτόν τον λόγο ξέσπασε στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο Κολομβιανός δεν ήθελε καν να βγει για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο κι έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει από το γήπεδο. 

Στην ιστοσελίδα της Κολομβίας «Antenna2», πρόσφατα υπήρξε δημοσίευμα και τονιζόταν οι κακές σχέσεις του Χάμες με τους προπονητές του και οι «φτωχές» του επιδόσεις με τις ομάδες μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και το υψηλό του κασέ. 

«O Χάμες Ροντρίγκες κλείνει σχεδόν τρεις μήνες δίχως ομάδα, μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Από τότε που αποφάσισε να μη συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου, ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είχε εξέλιξη. Οι συνεχείς τραυματισμοί είχαν αναμφισβήτητο αντίκτυπο».