Μία ανάσα από την Πάφο ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά.

i

©intime

Μία ανάσα από την Πάφο ο Αγκιμπού Καμαρά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:51 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 28.07.2023

Ο Αγκιμπού Καμαρά όλα δείχνουν ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για την Πάφο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται μία ανάσα από την Πάφο.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και είναι πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kerkida.net η περίπτωση του 22χρονου Καμαρά βρίσκεται στο τελικό στάδιο και ο νεαρός παίκτης από τη Γουινέα είναι κοντά στο deal με την κυπριακή ομάδα. Εξελίξεις, μάλιστα, αναμένονται μέσα στο σαββατοκύριακο. Ο Καμαρά, εκτός απροόπτου, θα πάει στην Πάφο με τη μορφή δανεισμού.

Την περασμένη σεζόν ο Καμαρά μέτρησε 11 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό και στη συνέχεια έπαιξε δανεικός στον Ατρόμητο και είχε 12 αγώνες και 3 γκολ. Συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει 51 αγώνες, 7 γκολ και 5 ασίστ. Ο Αγκιμπού Καμαρά υπέγραψε στους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2021 και το συμβόλαιο λήγει το 2025.

Στην Πάφο να θυμίσουμε ότι έχει πάει από τον Ολυμπιακό ο Μαμαντού Κανέ. Εκεί πέρσι έπαιξε δανεικός και φέτος παραχωρήθηκε με μεταγραφή, υπογράφοντας για τρία χρόνια. Η ανακοίνωση της Πάφος FC: «Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή, με την ομάδα της Γουινέα, ποδοσφαιριστή Mamadou Kané για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Mamadou Kané, 26 ετών (22/01/1997) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του σε μικρή ηλικία στην Satellite FC Γουινέας και στη συνέχεια στις AS Kaloum και Gangan FC αγωνιζόμενος στις Α’ ομάδες τους. Επόμενο του βήμα, η Neftchi Baku στην Premyer Liqa του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας. Αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Ελληνική Super League, με τον οποίο χρίστηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σάντος Μπορέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:49 - 28.07.2023

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σάντος Μπορέ

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη προσφορά προς την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, όπως αναφέρει ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μερλό.

Ο Kané έχει διατελέσει μέλος όλων των Εθνικών ομάδων νέων της Γουινέας, ενώ το 2020 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδας ανδρών της χώρας της οποίας παραμένει ενεργό μέλος. Διαθέτει επίσης μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Ευχόμαστε στο Mamadou κάθε επιτυχία!».