Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σάντος Μπορέ

Σάντος Μπορέ

i

Σάντος Μπορέ/ ©Photo By DeFodi Images/Getty Images

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σάντος Μπορέ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:49 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 28.07.2023

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη προσφορά προς την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, όπως αναφέρει ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μερλό.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάντος Μπορέ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως ανέφερε ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μερλό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να κάνει δικό του τον Κολομβιανό επιθετικό. 

Για τον 27χρονο φορ δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και η Λιόν, με την γερμανική ομάδα να δείχνει ανοιχτή σε διαπραγμάτευση. Ωστόσο, επίσημη κίνηση τονίζει ο Αργεντινός ρεπόρτερ πως έχει γίνει μόνο από τους Πειραιώτες

Ο Σάντος Μπορέ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 47 ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τα οκτώ εξ αυτών στο Champions League με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Κολομβιανός φορ αγωνίζεται με τη φανέλα των «αετών» από το 2021. Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League πέρυσι. Επιπλέον ο Μπορέ στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια (201-2021) με απολογισμό 56 γκολ και 18 ασίστ σε 149 αναμετρήσεις καθώς και έξι τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2018 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».