Ανακοίνωσε Χόλσγκροουβ ο Ολυμπιακός  - Δανεικός στην Εστορίλ ο ποδοσφαιριστής

Ανακοίνωσε Χόλσγκροουβ ο Ολυμπιακός - Δανεικός στην Εστορίλ ο ποδοσφαιριστής

Sportal newsroom 13:56 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 28.07.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, που θα δοθεί δανεικός στην Εστορίλ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Χόλσγκροουβ. Ο παίκτης γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1999 στο Εδιμβούργο. Ο 23χρονος χαφ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ.

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ρέντινγκ. Στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στην ισπανική Ατλέτικο Μπαλεάρες για μία σεζόν. Το 2020 παραχωρήθηκε στη Θέλτα και αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Οι καλές του εμφανίσεις αποτέλεσαν «εισιτήριο» για την ανδρική ομάδα της Θέλτα και το πρωτάθλημα της La Liga. Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πάσος Φερέιρα.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Χόλσγκροουβ έπαιξε 27 φορές. Σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σκωτίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Χόλσγκροουβ (Jordan William Holsgrove), ο οποίος γεννήθηκε στο Εδιμβούργο στις 10 Σεπτεμβρίου του 1999. Ο διεθνής μέσος από τη Σκωτία θα παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Πορτογαλίας, Εστορίλ», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κλείνει και τον Κένεντι. Ο Κένεντι είναι ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα άκρα της επίθεσης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Γρανάδα την σεζόν 2020/2021. Επομένως ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 27χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, που θα μεταγραφεί στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού.