Οριστικό: Ο Κένεντι έρχεται στον Ολυμπιακό - Δανεικός με οψιόν αγοράς

Οριστικό: Ο Κένεντι έρχεται στον Ολυμπιακό - Δανεικός με οψιόν αγοράς

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:18 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 28.07.2023

Ο Ολυμπιακός τελειώνει τη μεταγραφή του Κένεντι, την οποία σας αποκάλυψε το Sportal. Όλες οι λεπτομέρειες της κίνησης των «ερυθρολεύκων» με τον Βραζιλιάνο.

Όπως αποκάλυψε το Sportal ο Ολυμπιακός ήταν μία ανάσα από την απόκτηση του Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απόκτηση των Ιμπόρα, Κίνι και Φρέιρε, θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. 

Πρόκειται για τον 27χρονο εξτρέμ με θητεία σε Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γρανάδα, Χετάφε και Βαγιαδολίδ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε πέρσι 13 συμμετοχές συνολικά. Η αξία του κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, η πορεία του ήταν πτωτική τα τελευταία χρόνια, εντούτοις πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαίο τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, που ψάνει το restart στην καριέρα του. Σε πιο επιθετικά σχήματα έχει χρησιμοποιηθεί και ο αριστερός μπακ - χαφ, καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά.

Ο Κένεντι είναι ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα άκρα της επίθεσης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Γρανάδα την σεζόν 2020/2021. Επομένως ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 27χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ. 

Η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον παίκτη να έρχεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος θα αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι.

Στην Τουρκία στέλνουν τον Ζινκερνάγκελ στην Τραμπζονσπόρ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:28 - 28.07.2023

Στην Τουρκία στέλνουν τον Ζινκερνάγκελ στην Τραμπζονσπόρ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι μία ανάσα από την Τραμπζονσπόρ και ο Μανώλης Σιώπης πως είναι στα ανταλλάγματα προκειμένου να πειστεί ο Ολυμπιακός.

Η τέταρτη κίνηση του Ολυμπιακού βρίσκεται στα διαδικαστικά της ολοκλήρωσης της, αφού υπάρχει πλήρης συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ και με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.