Νέα πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Ρέαμπτσιουκ - Προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

©Intime

Νέα πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Ρέαμπτσιουκ - Προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:11 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 27.07.2023

Η Σπαρτάκ Μόσχας επανήλθε με νέα πρόταση για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, προσφέροντας στον Ολυμπιακό 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Συγκεκριμένα η ρώσικη ομάδα κατέθεσε πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στους Πειραιώτες.   

Θυμίζουμε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας πριν από ένα μήνα είχε κάνει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ, αλλά οι «ευρθρόλευκοι» την απέρριψαν καθώς ζητούσαν 5. 

Υπενθυμίζεται πως ο Ρέαμπτσιουκ επέστρεψε από την Σκωτία, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά την παραμονή της αποστολής του Ολυμπιακού στη Σκωτία, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να αποφασίσουν να τον βγάλουν εκτός αποστολής και τον παίκτη να γυρίζει στην Ελλάδα.

Το εν λόγω γεγονός προκαλεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που όσο παίζει στην ομάδα του Πειραιά δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάντως από την πρώτη μέρα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα κάνει εκπτώσεις σε θέματα πειθαρχίας.

Παράλληλα τον Ιανουάριο ο αριστερός μπακ της ελληνικής ομάδας είχε γίνει πόλος έλξης και ιταλικών ομάδων, αφού η Μπολόνια και η Αταλάντα τον ήθελαν. Τελικά ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο μέτρησε 45 συμμετοχές, πέντε ασίστ και ένα γκολ στο πρωτάθλημα. 

Μια ανάσα από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Κένεντι ο Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:40 - 27.07.2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μια ανάσα από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Κένεντι ο Ολυμπιακός!

Στην απόκτηση του Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο προχωράει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από τη Βραζιλία. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ με θητεία σε Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γρανάδα, Χετάφε και Βαγιαδολίδ, αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».

Ο 25χρονος αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2020-21, χρονιά που κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Έκτοτε αποτελεί το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας, με την οποία έχει σηκώσει άλλη μία Super League. ενώ έχει αγωνιστεί και έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδος, τον οποίο έχασε από τον ΠΑΟΚ