Τα highlights της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρέιντζερς
i

© Intime

Τα highlights της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρέιντζερς

Sportal newsroom 09:38 - 27.07.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 της Ρέιντζερς σε φιλικό στη Σκωτία. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Πολύ καλό βαθμό πήρε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με αντίπαλο τη Ρέιντζερς στη Σκωτία. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 3-1 παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ προηγήθηκε στο 44ο λεπτό με τον Φορτούνη που πλάσαρε εξαιρετικά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταβερνιέρ, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Πασχαλάκης.

Οι Πειραιώτες απάντησαν αμέσως και πήρε και πάλι προβάδισμα (2-1) με τον Καρβάλιο στο 57ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ στο 70ό λεπτό.

«Από τη μία πλευρά είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που κάναμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε καλές στιγμές αλλά πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Είμαστε λυπημένοι από τα νέα που μαθαίνουμε από την Ελλάδα, με τις πυρκαγιές και τα θύματα. Στέλνουμε στην Ελλάδα τη σκέψη μας και σαν ομάδα στηρίζουμε τις προσπάθειες των πυροσβεστών», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

«Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για βαθμό ετοιμότητας. Στο ποδόσφαιρο μετράει να είσαι έτοιμος για το σήμερα. Είναι ένα άθλημα που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και σήμερα την ανεβάσαμε», τόνισε ο Ισπανός για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μιμήθηκε τον Ζιντάν και αποβλήθηκε για κουτουλιά σε αντίπαλο! (vid)
REST OF THE WORLD

10:12 - 25.07.2023

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μιμήθηκε τον Ζιντάν και αποβλήθηκε για κουτουλιά σε αντίπαλο! (vid)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, μιμήθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι με τη Σινσινάτι και αποβλήθηκε για κουτουλιά σε αντίπαλο!

«Αν είμαστε εδώ είναι επειδή έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε το πάθος που έχει ο κόσμος για την ομάδα. Έχουμε πάθος για τους στόχους μας που είναι δύσκολοι. Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε εδώ παθιασμένοι για το πρότζεκτ που έχουμε. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές, η αγορά είναι ανοιχτή ακόμα. Το σήμερα είναι αυτό που μετράει και θα πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το αν τον αγχώνει η πίεση και η απαίτηση του κόσμου για μεταγραφές.