Μαρτίνεθ: «Είμαστε λυπημένοι για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Μαρτίνεθ: «Είμαστε λυπημένοι για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:02 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 27.07.2023

Για τις πυρκαγιές και τα θύματα που προέκυψαν από αυτές μίλησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί της Ρέιντζερς.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι με... άρωμα Ευρώπης έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στο Άιμπροξ με σκορ 3-1 της Ρέιντζερς. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε εξαιρετική μέρα και είχαν ως κορυφαίο τον Καρβάλιο, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε κυρίως στις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα αλλά και τα θύματα που υπήρξαν μέσα από αυτές, ενώ αναφέρθηκε και στις ενδεχόμενες μεταγραφές της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Μαρτίνεθ στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εμφάνιση: «Από τη μία πλευρά είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που κάναμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε καλές στιγμές αλλά πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Είμαστε λυπημένοι από τα νέα που μαθαίνουμε από την Ελλάδα, με τις πυρκαγιές και τα θύματα. Στέλνουμε στην Ελλάδα τη σκέψη μας και σαν ομάδα στηρίζουμε τις προσπάθειες των πυροσβεστών».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του: «Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για βαθμό ετοιμότητας. Στο ποδόσφαιρο μετράει να είσαι έτοιμος για το σήμερα. Είναι ένα άθλημα που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και σήμερα την ανεβάσαμε».

Για το αν τον αγχώνει η πίεση και η απαίτηση του κόσμου για μεταγραφές: «Αν είμαστε εδώ είναι επειδή έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε το πάθος που έχει ο κόσμος για την ομάδα. Έχουμε πάθος για τους στόχους μας που είναι δύσκολοι. Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε εδώ παθιασμένοι για το πρότζεκτ που έχουμε. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές, η αγορά είναι ανοιχτή ακόμα. Το σήμερα είναι αυτό που μετράει και θα πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα»