Με Μαντί Καμαρά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρέιντζερς

Με Μαντί Καμαρά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρέιντζερς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:03 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 26.07.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς, σε ένα φιλικό το οποίο θα περιλαμβάνει την επιστροφή του Μαντί Καμαρά στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς σε ένα δυνατό φιλικό τεστ, εν όψη των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του για το Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του για την αναμέτρηση και σε αυτή περιλαμβάνεται ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών μετά από πολύ καιρό. 

Παρέα με τον Ιμπόρα ο Καμαρά

Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, έχοντας μπροστά του τους Ρέτσο και Ντόι. Στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ροντινέι και Κίνι, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Καμαρά και Ιμπόρα. Όσον αφορά την επίθεση θα αγωνιστούν οι Μασούρας, Φορτούνης και Καρβάλιο, έχοντας ως μοναδικό προωθημένο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόι, Ροντινέι, Μαντί Καμαρά, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Αραμπί

Από την πλευρά της η Ρέιντζερς θα παραταχθεί με τους: ΜακΡόρι, Τάβερνιερ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς, Ντόουελ, Ράσκιν, Κάντγουελ, Λάμερς, Σίμα, Ντέσερς