Στο Βέλγιο θα κριθεί η αντίπαλος του Ολυμπιακού, 1-1 η Σερβέτ με τη Γκενκ (vid)

Στο Βέλγιο θα κριθεί η αντίπαλος του Ολυμπιακού, 1-1 η Σερβέτ με τη Γκενκ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 26.07.2023

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σερβέτ και Γκενκ ολοκληρώθηκε με ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός θα μάθει την αντίπαλό του στο Βέλγιο.

Υπομονή μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να μάθει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού Σερβέτ και Γκενκ δεν του έδωσαν... σαφή απάντηση. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με φόντο τον β' προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και η μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. 

Όλα κρίνονται στο Βέλγιο

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι φάνταζαν το φαβορί της αναμέτρησης, η γηπεδούχος ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος του αγώνα. Όμως μέχρι να... πάρει μπρος, η Γκενκ είχε φροντίσει να σκοράρει με τον Χροσόβσκι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 21ο λεπτό. Η Σερβέτ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με το 1-1, όμως ο Ντουλίν δεν στάθηκε τυχερός και η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες παρέμειναν ίδιες, παρόλο που η Γκενκ εμφάνισε ένα καλύτερο πρόσωπο. Οι Ελβετοί όμως δεν την πάτησαν όπως το πρώτο μέρος και τελικά βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρουλιέρ πήρε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κονιάτ και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε την Αστάνα με τεσσάρα κι έκλεισε από απόψε ραντεβού με την ΑΕΚ!
CHAMPIONS LEAGUE

23:28 - 25.07.2023

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε την Αστάνα με τεσσάρα κι έκλεισε από απόψε ραντεβού με την ΑΕΚ!

Καθάρισε από απόψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία «πάτησε» την Αστάνα με 4-0 στην Κροατία και ουσιαστικά έκλεισε ραντεβού με την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θυμίζουμε πως στον ίδιο γύρο ο Παναθηναϊκός έκανε... πάρτι κόντρα στην Ντνίπρο, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-1. Το «τριφύλλι» πήρε τα τέρματα του από τους Σπόραρ, Τζούρισιτς και Ιωαννίδη, ενώ οι Ουκρανοί μείωσαν λίγο πριν το τέλος με τον Τάντσικ.

Την ίδια ώρα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, επικρατώντας με 1-0 της Ζρινιέσκι εκτός έδρας, ενώ ταυτόχρονα η Κοπεγχάγη νίκησε με 2-0 τη Μπρέινταμπλικ και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης,