Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα»
i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:18 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 25.07.2023

Ευτυχής για το αποτέλεσμα κόντρα στη Ντνίπρο εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας μετά το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε θρίαμβο τη βραδιά του στο Κόζιτσε, επικρατώντας της Ντνίπρο με σκορ 3-1 για το παιχνίδι του β' προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. 

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο μέγεθος της ομάδας του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο αν εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το αποτέλεσμα:

«Σίγουρα ήταν καλό παιχνίδι. Ήταν καλή εμφάνιση για πρώτο ματς. Ήμασταν καλοί στον χώρο ξέραμε τι θέλουμε να κάνουμε. Ελέγξαμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια. Στις μεγάλες στιγμές καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ».

Για τον ρυθμό:

«Μας άφησε ικανοποιημένος ο ρυθμός του παιχνιδιού. Μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Ανταποκριθήκαμε καλά κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για τη σοβαρότητα του παιχνιδιού. Υπάρχουν ομάδες σε αυτό το επίπεδο που μπορούν να σε τιμωρήσουν». 

Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός κοντά στην πρόκριση:

«Οχι. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι το Champions League. Είναι τεράστιο στοίχημα για εμάς. Τώρα που δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Σας λέω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό σκορ, αλλά το παιχνίδι στη Λεωφόρο είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό».

Για τον κόσμο:

«Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τον κόσμο. Είναι μία τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός. Δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα ο κόσμος».