Που θα δείτε το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Που θα δείτε το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς

Sportal newsroom 09:22 - 26.07.2023

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (26/7,21:45) το δυνατότερο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας στην Σκωτία, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ». Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Ρέιντζερς (26/7, 21:45) σε φιλικό ματς στο «Άιμπροξ». Είναι ένα κρας τεστ για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Europa League.  

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την ηττημένη του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του κόντρα σε έναν αντίπαλο πιο δυνατό, πιο έτοιμο και που πρωταγωνιστεί στη Σκωτία και να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα.

Στην αποστολή των Πειραιωτών συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Φρέιρε, αν και χωρίς προπόνηση δύσκολα θα αγωνιστεί. Στη Σκωτία βρίσκεται και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Επιπλέον, διαθέσιμος είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έχασε την προετοιμασία στην Αυστρία λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ20 με την εθνική ομάδα της Γουινέας.

Από την άλλη, δεν ταξίδεψαν στην Σκωτία με την υπόλοιπη ομάδα οι Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι, Σισέ, Πέπε, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νταμπό, Χασάν και Λάιντνερ. Οι δύο τελευταίοι αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό προβλήματα τραυματισμών.

Ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Ρέιντζερς θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD.