Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ρέαμπτσιουκ για πειθαρχικούς λόγους

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ρέαμπτσιουκ για πειθαρχικούς λόγους

Sportal newsroom 21:38 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 26.07.2023

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δε θα αγωνιστεί στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από απόφαση του Ολυμπιακού για πειθαρχικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς σε φιλικό παιχνίδι σε λίγη ώρα, αλλά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δε θα είναι εκεί και δε θα αγωνιστεί. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έμεινε εκτός αποστολής από το σπουδαίο φιλικό των ερυθρολεύκων και έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής.

Ο λόγος; Ο Ρέαμπτσιουκ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά την παραμονή της αποστολής του Ολυμπιακού στη Σκωτία, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να αποφασίσουν να τον βγάλουν εκτός αποστολής και τον παίκτη να γυρίζει στην Ελλάδα.

Το εν λόγω γεγονός προκαλεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που όσο παίζει στην ομάδα του Πειραιά δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάντως από την πρώτη μέρα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα κάνει εκπτώσεις σε θέματα πειθαρχίας.

Με αφορμή το εν λόγω συμβάν, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις για την παραχώρηση του, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι ο κύκλος του στο λιμάνι έχει κλείσει. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία ήταν επαγγελματίας, αλλά και κάπως απόμακρος. Οπότε, όπως καταλαβαίνει κανείς, το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους» κρίνεται αμφίβολο.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει καταγράψει 120 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 3 γκολ και 10 ασίστ.