Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μιμήθηκε τον Ζιντάν και αποβλήθηκε για κουτουλιά σε αντίπαλο! (vid)
i

©PrtScr

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μιμήθηκε τον Ζιντάν και αποβλήθηκε για κουτουλιά σε αντίπαλο! (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:12 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 25.07.2023

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, μιμήθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι με τη Σινσινάτι και αποβλήθηκε για κουτουλιά σε αντίπαλο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λιγκ Καπ Αμερικής και στο παιχνίδι της Σινσινάτι με τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, μιμήθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν και «έριξε» κουτουλιά στον αντίπαλο του. Φυσικά μετά από αυτό ο άσος της Κάνσας Σίτι αποβλήθηκε.

Η Σινσινάτι κοντραρίστηκε με τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ Αμερικής όμως κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το περιστατικό που θα συνέβαινε στο παιχνίδι, με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο.

Στο 30’ της αναμέτρησης με το σκορ 2-0 υπέρ της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, ο Πουλίδο έκανε φάουλ πάνω στον Γέρσον Μοσκέρα, ο οποίος αντέδρασε σπρώχνοντας τον Μεξικανό επιθετικό. Τότε ο Πουλίδο δεν κράτησε τη ψυχραιμία του και μιμήθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν, «ρίχνοντας» μια δυνατή κουτουλιά στον αντίπαλο του. Όπως ήταν λογικό, ο Πουλίδο αντίκρησε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, Ντανιέλ Κιντέρο Χουιτρόν. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Σινσινάτι

Για την ιστορία την πρόκριση πήρε τελικά η Σινσινάτι στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι προηγήθηκε με 2-0 με το αυτογκόλ του Νικ Χάκλουντ (9’) και το γκολ του Ντανιέλ Ροσέρο Βαλένθια (12’).

Μετά την αποβολή του Πουλίδο η Σινσινάτι αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση. Αρχικά στο 34’ μίωσε με το αυτογκόλ του Τζον Πούλσκαμπ ενώ στη συνέχεια ισοφάρισε στο 56’ με τον Μπράντον Βάσκες. Η Κάνσας Σίτι προηγήθηκε ξανά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάντι Κίντα στο 59’. Τελικά η Σινσινάτι κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι αφού ισοφάρισε σε 3-3 στο 90+8’ όταν ο Λουτσιάνο Ακόστα ευστόχησε από τη άσπρη βούλα.

Μάλιστα η Σινσινάτι κατάφερε να πάρει και την πρόκριση αφού επικράτησε στη ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία με 4-2. «Μοιραίοι» για τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι ήταν οι Ρεμί Γουόλτερ και Αντρέου Φοντάς.