Η Λίτλτζον δεν έκανε χειραψία και επιτέθηκε στην Φουρντ επειδή θεωρεί πως η Αυστραλή βρίσκεται σε σχέση με την πρώην της (vid)
i

©PrtScr

Η Λίτλτζον δεν έκανε χειραψία και επιτέθηκε στην Φουρντ επειδή θεωρεί πως η Αυστραλή βρίσκεται σε σχέση με την πρώην της (vid)

Κώστας Τσιακλής 11:40 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 23.07.2023

Η Ρουέσα Λίτλτζον δεν έκανε χειραψία και επιτέθηκε στην Κάιτλιν Φουρντ στο παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Αυστραλία αφού θεωρεί πως η Αυστραλή είναι σε σχέση με την πρώην σύντροφο της, Κέιτι Μακάμπε (αρχηγίνα της Εθνικής Ιρλανδίας).

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 20 Ιουλίου, με τις κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες να παρατάσσονται στα γήπεδα της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας. Πιθανότατα όμως αυτό που «έκλεψε» την παράσταση ήταν το περιστατικό μεταξύ της Ρουέσα Λίτλτζον και της Κάιτλιν Φουρντ, με την πρώτη να αρνείται να δώσει το χέρι και μετά να επιτίθεται στην Αυστραλή λόγω ενός ερωτικού ευδυλλίου.

Την Πέμπτη (20/07) λοιπόν η οικοδέσποινα Αυστραλία κοντραρίστηκε με την Ιρλανδία στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε στον αγωνιστικό χώρο την Ρουέσα Λίτλτζον (Ιρλανδία), την Κάιτλιν Φουρντ (Αυστραλία) και την Κέιτι Μακάμπε (Ιρλανδία), με την ατμόσφαιρα να ήταν «ηλεκτρισμένη».

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η Ρουέσα Λίτλτζον βρισκόταν σε σχέση με την αρχηγίνα της Εθνικής Ιρλανδίας, Κέιτι Μακάμπε, για επτά χρόνια. Οι δύο τους πρόσφατα χώρισαν και η Μακάμπε παρευρέθηκε σε διακοπές στην Ίμπιθα με τη συμπαίκτρια της στην Άρσεναλ, Κάιτλιν Φουρντ (βέβαια μαζί τους υπήρχαν και άλλα άτομα).

Αλίσα Λέμαν: Η παίκτρια με τους περισσότερους ακολούθους στα social media στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:12 - 23.07.2023

Αλίσα Λέμαν: Η παίκτρια με τους περισσότερους ακολούθους στα social media στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

Η παίκτρια της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν, είναι η ποδοσφαιρίστρια με τους περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Αυτό δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Λίτλτζον, η οποία μάλλον θεωρεί πως οι δύο παίκτριες της Άρσεναλ είναι πλέον ζευγάρι. Η Ιρλανδή δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της όταν τέθηκε αντιμέτωπη με την Φουρντ στον αγωνιστικό χώρο του Σίδνεϊ, με τις κάμερες να καταγράφουν δύο περιστατικά. Αρχικά η Λίτλτζον αρνήθηκε να προβεί στην καθιερωμένη χειραψία πριν την έναρξη του αγώνα ενώ στο τέλος αυτού της επιτέθηκε, αναγκάζοντας την Ντενίς Ο’ Σουλιβάν να παρέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Πάντως μια πηγή της Daily Mail αναφέρει πως η Μακάμπε και η Φουρντ είναι απλά φίλες, λέγοντας:

«Είναι σαφές ότι υπάρχει ακόμα κάποια ένταση γύρω από την πλευρά της Λίτλτζον που φαίνεται σαν να ξέφυγε λίγο το βράδυ της Πέμπτης. Η Κάιτλιν και η Κέιτι είναι εξαιρετικές φίλες. Παίζουν μαζί για την Άρσεναλ. Περνούν πολύ χρόνο μαζί. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό».