Αποκάλυψη της Τράμπζονσπορ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» - Περιμένει το ΟΚ από Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ

Ο Σιώπης.

i

©intime

Αποκάλυψη της Τράμπζονσπορ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» - Περιμένει το ΟΚ από Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ

Γιώργος Σακελλαρίου 23:35 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 28.07.2023

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ερτουγρούλ Ντογκάν αναφέρθηκε στην επιθυμία του Σιώπη να γυρίσει στην Ελλάδα και στους Ζινκερνάγκελ, Μπακασέτα.

Ο Μανώλης Σιώπης επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ερτουγρούλ Ντογκάν και τόνισε ότι η επιθυμία του διεθνούς Έλληνα μέσου οφείλεται καθαρά σε οικογενειακούς λόγους. Να τονίσουμε ότι ο Σιώπης έχει απασχολήσει το ρεπορτάζ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και στην περίπτωση που γυρίσει στην Ελλάδα, τότε μία απ’ αυτές θα είναι ο προορισμός του. Επικρατέστερος φαντάζει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί τίποτα για τους δύο «Δικεφάλους».

Ο Σιώπης έχει αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντογκάν για τον Σιώπη: «Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για συμφωνία. Αυτή τη στιγμή έχει ενοχλήσεις στην πλάτη. Δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Κάναμε την προσφορά μας, γιατί ήμασταν υπέρ της παραμονής του. Ο Σιώπης έχει αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έχει ένα παιδί κι επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του. Έχει εκφράσει στην Τραμπζονσπόρ την πρόθεση να πάει στην Ελλάδα, όχι γιατί δεν του αρέσουν τα χρήματα, αλλά γιατί θέλει να φύγει από την Τουρκία. Στον προπονητή μας αρέσει και θέλει να μείνει στην ομάδα. Αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

Για τον Δανό εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό, τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο Ντογκάν είπε: «Συμφωνήσαμε με τον Ζινκερνάγκελ. Εάν δοθεί έγκριση από τον Ολυμπιακό, θα τον φέρουμε στην Τραπεζούντα την επόμενη εβδομάδα».

Στην Τουρκία στέλνουν τον Ζινκερνάγκελ στην Τραμπζονσπόρ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:28 - 28.07.2023

Στην Τουρκία στέλνουν τον Ζινκερνάγκελ στην Τραμπζονσπόρ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι μία ανάσα από την Τραμπζονσπόρ και ο Μανώλης Σιώπης πως είναι στα ανταλλάγματα προκειμένου να πειστεί ο Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας μίλησε και για τον Τάσο Μπακασέτα και την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις με τον Μπακασέτα. Ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή τις επόμενες ημέρες».