Ο Σιώπης φεύγει από την Τράμπζονσπορ - Τι συμβαίνει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Μανώλης Σιώπης

i

© Photo by Seskim Photo/MB Media/Getty Images

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Σιώπης φεύγει από την Τράμπζονσπορ - Τι συμβαίνει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 16:47 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 21.07.2023

Στην πόρτα της εξόδου από την Τράμπζονσπορ βρίσκεται ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Τραπεζούντας. Τα δεδομένα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα της «fotomac» αποκάλυψε ότι ο Σιώπης ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει... 

Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Έλληνας χαφ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Τραπεζούντας και μοιάζει να είναι θέμα χρόνου να λάβει τέλος η συνεργασία των δύο πελυρών.

Δεν είναι πως η Τράμπζονσπορ δεν θέλει να να κρατήσει στο ρόστερ της τον 29χρονο άσο. Τουναντίον, του έχει γίνει και πρόταση, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους (η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2024) και να παραμείνει παίκτης της ομάδας. Όμως ο ίδιος δεν τη δέχεται, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και εδώ μπαίνουν στην κουβέντα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ...

Το τουρκικό «Lig Radyo» πριν λίγες μέρες ανέφερε ότι ο Μανώλης Σιώπης βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο Δικεφάλων. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υπογράμμιζε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά της Ρίζεσπορ.

Πάμε να δούμε όμως τι ισχύει. Όσον αφορά την ΑΕΚ, δεν ασχολείται με την περίπτωση του Έλληνα άσου. Η «κιτρινόμοαυρη» ΠΑΕ μάλιστα είχε διαψεύσει ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ψάχνει κάτι, αυτήν την στιγμή, στις θέσεις που καλύπτει ο Σιώπης στον άξονα.

Από 'κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ είχε τσεκάρει τον 29χρονο μέσο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχε έρθει σε επαφή ούτε με την Τράμπζονσπορ, ούτε με τον ίδιο τον παίκτη, διότι δεν θέλησε να προχωρήσει η εν λόγω υπόθεση, με αποτέλεσμα να «παγώσει» μια για πάντα.

Εν ολίγοις, ο Μανώλης Σιώπης, που κοστολογείται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ από την Τράμπζονσπορ, δεν απασχολεί τους δύο Δικεφάλους. Μένει να φανεί λοιπόν που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού όπως είπαμε δεν βλέπει θετικά την προοπτική της παραμονής του στον σύλλογο της Τραπεζούντας.