Μπακασέτας και Κουρμπέλης αναμετρήθηκαν σε... Subbuteo με καρφιά! (vid)

Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Κουρμπέλης

i

PrtScr

Μπακασέτας και Κουρμπέλης αναμετρήθηκαν σε... Subbuteo με καρφιά! (vid)

Κώστας Τόπας 09:41 - 21.07.2023

Οι δύο νέοι συμπαίκτες στην Τραμπζονσπόρ, Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Κουρμπέλης αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι για... γερά νεύρα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες παίκτης της Τραμπζονσπόρ. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής χαφ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 χρόνων, ενώ οι απολαβές ανά χρόνο θα φτάνουν τις 900.000 ευρώ. Στην ομάδα της Τραπεζούντας, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού έσμιξε ξανά με τον Τάσο Μπακασέτα, με τον οποίο συνυπήρξε στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πλευρό του Μανώλη Σιώπη.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς έχουν ριχτεί στη μάχη προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι για την επόμενη σεζόν, ενώ σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη (25/07) η ομάδα τους δίνει φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ραμποτνίτσκι. Μέχρι τότε, Μπακασέτας και Κουρμπέλης είχαν μερικές στιγμές χαλάρωσης γι' αυτό και επέλεξαν να αναμετρηθούν στο... «Tiki Taka Cup».

Πρόκειται για ένα παιχνίδι παρόμοιο του κλασσικού «Subbuteo», με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο είναι ένα μικρό γηπεδάκι με καρφιά και ο κάθε παίκτης προσπαθεί να στείλει ένα κέρμα στην αντίπαλη εστία. 

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν τελικά αυτός ο οποίος κέρδισε την παρτίδα με σκορ 2-0. Στα social της ομάδας επικράτησε... χαμός, με πολλούς φίλους της Τραμπζονσπόρ να γράφουν χαρακτηριστικά: «Ο Μπακασέτας έστειλε πάλι... πύραυλο», για να σχολιάσει ένας άλλος: «Νικητής πάλι ο Μπάκα».