Στη Λεωφόρο ο Κουρμπέλης

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©PrtScr

Στη Λεωφόρο ο Κουρμπέλης

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού παρακολουθεί από κοντά το Παναθηναϊκός - Ράγιο Βαγεκάνο.

Μια γνώριμη παρουσία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στην πρόβα - τζενεράλε του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Ντνίπρο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στα επίσημα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό παιχνίδι της πρώην ομάδας του με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο Κουρμπέλης εκμεταλλεύτηκε τις λίγες μέρες που έχει... κενό από την προετοιμασία της Τραμπζονσπόρ, βρέθηκε στην Ελλάδα και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην ομάδα που υπήρξε αρχηγός της τα τελευταία χρόνια.

Ο Κουρμπέλης αναμένεται μετά το παιχνίδι να μεταβεί και στα αποδυτήρια προκειμένου να δει από κοντά τους πρώην συμπαίκτες του και φυσικά να τους εξιστορήσει τις νέες του εμπειρίες από την Τουρκία και την παρουσία του στην Τραμπζονσπόρ.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μέσος έγινε φυσικά αντιληπτός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού τόσο έξω από το γήπεδο, όσο και στις εξέδρες και όλοι οι φίλαθλοι που τον αντίκρισαν έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα του καριέρα και πολλοί απ' αυτούς ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Κουρμπέλης περιμένει την έναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος προκειμένου να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Ο Ελληνας μέσος αγωνίστηκε στο φιλικό προ δύο ημερών της τουρκικής ομάδας με αντίπαλο την Τσέλιε, το οποίο έληξε με το ισόπαλο 2-2. Ήταν ο βασικός αμυντικός μέσος στο 4-5-1 της ομάδας του και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου από τον Γεσίλ.