Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για τη Ράγιο Βαγεκάνο, μαζί Μπερνάρ και Τζούρισιτς

Μπερνάρ

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για τη Ράγιο Βαγεκάνο, μαζί Μπερνάρ και Τζούρισιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:08 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 18.07.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποιεί για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα τους Μπερνάρ και Τζούρισιτς. Δείτε το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Τη μεγάλη ανυπομονησία των οπαδών του Παναθηναϊκού υλοποίησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην ενδεκάδα που ανακοίνωσε για το φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Διότι ο Σέρβος προπονητής αρχίζει μαζί βασικούς τους Μπερνάρ Ντουάρτε και Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Βραζιλιάνος άσος θα παίξει ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ο Σέρβος θα έχει δημιουργικά καθήκοντα στην τριάδα του «άξονα».

Ο Γιοβάνοβιτς διατηρεί το σύστημα 4-3-3, το οποίο δούλεψε στη διάρκεια της παραμονής της ομάδας του στην Αυστρία.

Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο.

Ο Ρούμπεν είναι ο αμυντικός χαφ και ως παρτενέρ του ο Γιοβάνοβιτς δοκιμάζει τον Τσόκαϊ, αντί του Κλάινχαϊσλερ. Επειδή ο Αλβανός διακρίνεται στον ανασταλτικό τομέα, συγκριτικά με τον Ούγγρο χαφ.

Μαζί με τους Τζούρισιτς και Μπερνάρ, ο Παλάσιος θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ και ο Σπόραρ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.