Ισοπαλία για την Ντνίπρο
i

© СК Дніпро-1 / SC Dnipro-1

Ισοπαλία για την Ντνίπρο

Κώστας Τσιακλής 20:16 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 18.07.2023

Στο τελευταίο φιλικό της, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Champions League, η Ντνίπρο-1 ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Κρβίμπας.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την ευρωπαϊκή «μάχη» του Παναθηναϊκού, που θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο-1 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και οι Ουκρανοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμο κόντρα στο Τριφύλλι,

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης (18/7) έδωσαν και το τελευταίο φιλικό τους πριν το ευρωπαϊκό ραντεβού με τους «πράσινους». «Κονταροχτυπήθηκαν» με την Κρβίμπας, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ουκρανικού πρωταθλήματος και ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Πλέον, το πρόγραμμα της Ντίνπρο-1 έχει μόνο προπονήσεις εν όψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην «Košická futbalová aréna» (25/7, 21:00).

Ανησυχία για τον Γκουτσούλιακ

Με το βλέμμα στις εξετάσεις οι άνθρωποι της Ντνίπρο, μιας και ο βασικός αριστερός εξτρέμ της ομάδας, Αλέξι Γκοτσούλιακ (31 συμ/7 γκολ, 5 ασίστ) τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό και αποχώρησε απο το φιλικό. Ο 25χρονος Ουκρανός συγκρούστηκε με τον Ντιμπάνγκο και έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Ντνίπρο-1

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις δύο πρώτες μεγάλες μάχες της σεζόν.

Το ίδιο και ο κόσμος του. Το «τριφύλλι» ήταν γνωστό μετά την κλήρωση ότι θα παραλάβει 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Κόζιτσε της Σλοβακίας στις 25 του μήνα. Η χωρητικότητα του γηπέδου ακόμα και μετά τις προσθήκες που έγιναν με νέες εξέδρες κοντά στα κόρνερ της μίας εστίας, δεν ξεπερνάει τις 7.000 θεατές.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, θα πάρει 800 εισιτήρια κι ακόμα κι αν δεν υπάρξει μεγάλη ζήτηση από την Ελλάδα, λόγω της εποχής, είναι δεδομένο ότι θα θελήσουν αρκετοί ομογενείς από χώρες της κεντρικής Ευρώπης να στηρίξουν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων στην εκτός έδρας αναμέτρηση, τα οποία κοστίζουν 8 και 20 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Παναθηναϊκού στο Champions League πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το πρώτο εκτός έδρας ματς με την Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο, που θα πραγματοποιηθεί στο Κόζιτσε της Σλοβακίας την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, με κόστος 8 και 20 ευρώ. Αν επιθυμείτε να παραβρεθείτε στον αγώνα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση [email protected] μέχρι και την Τετάρτη, 19/07.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν με χρονική προτεραιότητα, επομένως συνιστούμε να επικοινωνήσετε άμεσα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».