«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήθελαν Μπακασέτα, τον Σιώπη ο ΠΑΟΚ αλλά και οι δύο μένουν Τράμπζονσπορ» (vid)

Μπακασέτας και Σιώπης

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήθελαν Μπακασέτα, τον Σιώπη ο ΠΑΟΚ αλλά και οι δύο μένουν Τράμπζονσπορ» (vid)

Κώστας Τόπας 09:13 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 10.07.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης αποδέχθηκαν την πρόταση της Τράμπζονσπορ για τριετή ανανέωση.

Ο σύλλογος της Τραπεζούντας κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες πρόταση ανανέωσης με πολύ καλά χρήματα στους δύο Έλληνες διεθνείς. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας η προσφορά ετησίως για τον Μπακασέτα από 1,25 εκατομμύρια ευρώ αυξήθηκε σε 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στην τριετία δηλαδή ο Μπακασέτας χωρίς τα όποια μπόνους, θα έχει πάγιες αποδοχές περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ!

Νέο δημοσίευμα της «fotomac» αποκαλύπτει ότι Μπακασέτας και Σιώπης ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

«Όταν αυξήθηκαν οι προσφορές στον Αναστάσιο Μπακασέτα και τον Μανωλά Σιώπη, που προσαρμόστηκαν αμέσως από την ημέρα που ήρθαν στην ομάδα, η Τράμπζονσπορ επίσης έδρασε γρήγορα. Βερόνα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έβαλαν στο στόχαστρο τον Μπακασέτα, ενώ ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σιώπη. Ο εκπρόσωπος της Μαύρης Θάλασσας κάθισε στο τραπέζι με τους μάνατζερ των δύο παικτών. Πρόσφερε νέο 3ετές συμβόλαιο αυξάνοντας τους μισθούς τους.

Τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Σιώπης, που χαίρονται που μένουν στην Τραπεζούντα και αγωνίζονται στην Τραμπζονσπόρ, ανυπομονούν για το νέο συμβόλαιο. Και οι δύο παίκτες αναμένεται να υπογράψουν σύντομα. Στο 1,8 εκατ. ευρώ θα αυξηθεί το συμβόλαιο του Αναστάσιου Μπακασέτα που ήταν 1 εκατ. 250 χιλιάδες ευρώ. Αύξηση πήρε και ο Σιώπης», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Μπακασέτας, Σιώπης και Κουρμπέλης πέταξαν για Τουρκία

Το instagram story του Μπακασέτα με τον Κουρμπέλη μέσα από το αεροπλάνο

Ο Τάσος Μπακασέτας πέταξε για την Τουρκία, έχοντας για παρέα τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος υπέγραψε με την Τράμπζονσπορ τον περασμένο Ιούνιο, αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό μετά από 6,5 χρόνια. Οι δυο τους μαζί με τον Μανώλη Σιώπη έφτασαν το βράδυ της Κυριακής (09/07) στην Τραπεζούντα προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.