Δίνει πάνω από 5 εκατ. ευρώ στον Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ - Πρόταση και στον Σιώπη

Δίνει πάνω από 5 εκατ. ευρώ στον Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ - Πρόταση και στον Σιώπη

Γιώργος Σακελλαρίου 13:42 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 05.07.2023

Δελεαστική πρόταση για να μείνουν στην Τραπεζούντα για τρία χρόνια έχουν οι Μπακασέτας, Σιώπης.

Να δέσει τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη επιθυμεί η Τράμπζονσπορ.

Ο σύλλογος της Τραπεζούντας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sabah κατέθεσε σήμερα πρόταση ανανέωσης με πολύ καλά χρήματα στους δύο Έλληνες διεθνείς. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας η προσφορά ετησίως για τον Μπακασέτα από 1,25 εκατ. ευρώ αυξήθηκε σε 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως. Στην τριετία δηλαδή ο Μπακασέτας χωρίς τα όποια μπόνους, θα έχει πάγιες αποδοχές 5,25 εκατ. ευρώ!

«Επίσημη επέκταση συμβολαίου για 3 χρόνια στους Μπακασέτα και Σιώπη κατέθεσε σήμερα η Τράμπζονσπορ. Αναμένεται η απόφαση των παικτών», τονίζουν οι Τούρκοι.

Τα συμβόλαια των δύο Ελλήνων διεθνών με τον τουρκικό σύλλογο λήγουν το 2024. Η Τράμπζονσπορ, λοιπόν, η οποία είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές και την έως τώρα προσφορά τους, επιθυμεί να τους κρατήσει στην Τραπεζούντα κι επιπλέον να έχει διαπραγματικό ατού για πιθανές προτάσεις στο μέλλον. 

Στην Ιταλία, πάντως, αναφέρεται σήμερα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Corriere di Verona», ότι ο Μπακασέτας είναι στη λίστα της Βερόνα κι ότι η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ για τον Έλληνα άσο. Φυσικά οι Τούρκοι για να δώσουν τον Μπακασέτα, έστω κι αν έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, θέλουν πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσουν. 

Συγκλόνισε ξανά ο Μπακασέτας για την ψυχική υγεία: «Με τα social media δημιουργείται μια ψευδή εικόνα του τέλειου» (vids)
EURO

14:03 - 23.06.2023

Συγκλόνισε ξανά ο Μπακασέτας για την ψυχική υγεία: «Με τα social media δημιουργείται μια ψευδή εικόνα του τέλειου» (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας κλήθηκε να μιλήσει ξανά για την σημασία της φροντίδας της ψυχικής μας υγείας, λίγους μήνες αφότου συγκλόνισε με τα λόγια του στα βραβεία ΠΣΑΠΠ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την προηγούμενη φορά που ήταν στα βραβεία πάλευε με την κατάθλιψη.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου Ερτουγκρούλ Ντογκάν: «Δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα. Δεν θα τον πουλούσα ούτως ή άλλως, οπότε δεν θα έπρεπε να το συζητάμε». Πριν λίγες μέρες σε δημοσίευμα της «Fotomac», αναφέρθηκε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φαίνεται έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάσο Μπακασέτα.