Η UEFA αποθέωσε Μπακασέτα και χαρακτήρισε αδιανόητη την ασίστ του στον Μασούρα (vids)

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Η UEFA αποθέωσε Μπακασέτα και χαρακτήρισε αδιανόητη την ασίστ του στον Μασούρα (vids)

Κώστας Τόπας 08:11 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 17.06.2023

Η UEFA αποθέωσε τον Τάσο Μπακασέτα για την «αδιανόητη» ασίστ που μοίρασε στον Γιώργο Μασούρα και παράλληλα έκανε σμπαράλια την άμυνα της Ιρλανδίας.

Η Εθνική επικράτησε 2-1 της Ιρλανδίας για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 με τον Τάσο Μπακασέτα να σημειώνει το πρώτο γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν αυτός ο οποίος μοίρασε το δεύτερο γκολ της «γαλανόλευκης». Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπακασέτας με αδιανόητη πάσα κάτω από τα πόδια αμυντικού της Ιρλανδίας, έστρωσε στον Γιώργο Μασούρα, που με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με αυτόν τον τρόπο «σφράγισε» τη νίκη στην εθνική με 2-1.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η απίθανη ασίστ του αρχηγού της Εθνικής, αναδείχθηκε ως «skill of the day» από την UEFA, που αποθέωσε τον Μπακασέτα για την τρομερή του ενέργεια.

Ο Μπακασέτας ευχαρίστησε τον Πογέτ για το «untouchable»

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μιλώντας αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στο «untouchable» του Πογέτ για το πρόσωπό του.

«Τον ευχαριστώ για τα τιμητικά λόγια του προπονητή. Όταν ένας προπονητής και μάλιστα της Εθνικής λέει αυτά τα κολακευτικά λόγια ήταν πολύ τιμητικό. Μου αρέσει να παίρνω ευθύνες στη ζωή μου και στα ματς. Δεν με φορτώνει δεν πιέζομαι. Όλα αυτά δεν θα είχαν δημιουργηθεί ποτέ αν δεν είχα τους συμπαίκτες μου. 

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα που είναι παρέα. Με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήμουν σαν αρχηγός λόγω απειρίας μου έλειπαν πράγματα και με βοήθησαν. Έχουν καθημερινή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, είμαστε ομάδα και επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων.